SENCOR
Sencor SWS 5270 Időjárás állomás
  • Cikkszám: 242647
SENCOR

Sencor SWS 5270 Időjárás állomás

  • Cikkszám: 242647
16 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
169 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Külső-belső egység
Igen
Páratartalom
Igen
Áramellátás
Elemes
Súly
205 g
Magasság
98 mm
Mélység
50 mm
Szélesség
200 mm
Külső hőmérséklet mérése
Igen
Belső hőmérséklet mérése
Igen
Időjárás előrejelzés
Igen
Fekete
Szín
Igen
Külső-belső egység
Igen
Páratartalom
Elemes
Áramellátás
205 g
Súly
98 mm
Magasság

A Sencor SWS 5270 vezeték nélküli időjárás állomás kiváló választás az alap időjárási viszonyok gyors és egyszerű megismerésére. Színes LCD kijelzőn 4 ikonnal jelzi számunkra a várható időjárást. Lehetősége van ébresztést beállítani ismételt ébresztési azaz szundi funkcióval. Fagyra történő beépített figyelmeztető, illetve légnyomási adatokat megjelenítésére is lehetőség van.

Részletes ismertető

PÁRATARTALOM KIJELZÉSE

Az adott helyiség páratartalmának kijelzése %-os értékek segítségével történik. A helyiségben lévő levegő száraz, ha az értékek 20 és 40% közötti adatot mutatnak. Az ideális értékek a 45 és 65% között megfelelőek. Ha a kijelzett adatok 66 és 95% közé esnek, akkor igen párás a levegő az adott helyiségben.

MÉRT ADATOK MENTÉSE

Lehetőség van a minimális és maximális értékek mentésére, így bármikor pontos adatokkal fog rendelkezni. Az adat mentés, szinte egy pillanat alatt elvégezhető.  

ÉBRESZTŐ ÉS SZUNDI FUNKCIÓ

A Sencor időjárás állomás, az okostelefonok által közismerté vált szundi funkcióval lettek ellátva. Ha a beállított időpontban megszólal az ébresztő, de még szeretne egy kicsit tovább aludni, csak nyomja meg az Ébresztés ismétlése gombot, és pihenjen tovább. Pár perccel később az ébresztő újra meg fog szólalni. 

KOMMUNIKÁCIÓ 433 MHZ-ES FREKVENCIÁN

A Sencor meteorológiai állomás külső és belső egységei a 433 MHz-es frekvencián keresztül kommunikálnak egymással. A sugárzás hatótávolsága körübelül 50 méter az adó és az állomás között. Telepítés esetén fontos figyelni, hogy hasonlón frekvencián működő készülékek zavart okozhatnak. 

RÁDIÓ VEZÉRELT ÓRA – DCF-77

A DCF77 egy hosszúhullámon sugárzó atomidő-szikronjeladó. Atomórával meghatározott nagy pontosságú idő rádiófrekvenciás AM üzemmódú sugárzásra használatos már 1978 óta. A Sencor időjárás állomás külön ikon segítségével mutatja, a készülék DCF jelvételét.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

A főegység és a vevő közti átvitel távolsága akár 50 m (nyílt terepen), az érzékelő sugárzási frekvenciája 433 MHz tápellátás: 3 x 1,5 V AAA típusú elem (az elemeket a csomag nem tartalmazza), a főegység tápadaptere DC (egyenáram) 5 V/1,2 A (tartozék), a fogyasztás < 1 W, a  hőérzékelő tápellátása 2 x 1,5 V AAA típusú elem (az elemeket a csomag nem tartalmazza), a főegység méretei (szélesség / magasság / mélység) 200 x 98 x 50 mm, a főegység tömege 205 g.

JELLEMZŐK:

Rendelkezik időjárás előrejelzés ikonnal (napos, enyhén felhős, felhős, esős, vihar), a külső és belső hőmérsékletet és páratartalmat is méri, megjeleníti a légnyomást (hPa), figyelmeztet a fagyra, max./min. bejegyzések a memóriában (kézi nullázás lehetősége), belső hőmérséklet mérési tartománya 0 - +50°C, külső hőmérséklet mérési tartomány: -25°C - +70°C, a páratartalom mérési tartománya 20% - 95%, °C / °F fokokban megjelenített hőmérséklet, 2 fényerőszinttel van ellátva Magas/Alacsony, digitális idő, és a dátum / légnyomás megjelenítése, kettős ébresztővel felszerelt, rádióvezérelt óra és dátum DCF-77 jel segítségével (kézzel is beállítható), 12 / 24 órás formátum, színes LCD kijelző, asztalra helyezhető, kültéri érzékelő elemlemerülés kijelzése, akár 3 érzékelő is csatlakoztatható, lehetőség van a három érzékelő által mért adatok megjelenítése közötti automatikus váltogatásra.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés