Mattel
Matchbox™ Superfast™ 50. Évfordulós kiadású kisautók, többféle (GBJ48)
  • Cikkszám: 268702
Mattel

Matchbox™ Superfast™ 50. Évfordulós kiadású kisautók, többféle (GBJ48)

  • Cikkszám: 268702
2 799 Ft / db
3 499 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
27 Pont
db
-20% kedvezmény
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korosztály
3+ év

A Matchbox™ gyűjthető járművek a klasszikus 1:64-es méretarányú autók legjobb kivitelezése. Mindegyik járműben figyelemre méltó, élethű dekorok és speciális gumiszerű gördülő kerekek találhatók. Egyes modellek mozgó alkatrészekkel, például nyitható ajtókkal rendelkeznek, így kiválóan alkalmasak bemutatókhoz vagy kalandjátékokhoz. A 3 éves, vagy annál idősebb autók szerelmesei mindet begyűjthetik. Nem használható egyes Matchbox™ készletekkel. A színek és a díszítések eltérőek lehetnek.

Részletes ismertető

A részletekre való odafigyelés, az előttünk álló útra való figyelés és a precíziós stílus teszi a Matchbox™ járműveket egyedivé és kivételessé – a prémium járművek hihetetlenül valósághű részleteket vonultatnak fel kétrészes gumiszerű gördülő kerekekkel és autentikus, részletes dekorációkkal.

Egyes modellek mozgó alkatrészekkel rendelkeznek – például ajtók, motorháztető vagy nyitható csomagtartó (de nem mindegyik).

A kollekció a világ különböző tájain található járműveket ünnepli. A Matchbox™ gyűjthető autók nagyszerű ajándékot jelentenek minden 3 éves és annál idősebb autórajongó számára!

Az ár egy darabra vonatkozik! A termék véletlenszerűen érkezik, megrendeléskor a szín és mintázat nem kiválasztható!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés