OSRAM
Osram TYREseal KIT OTSK4 Defektjavító szett
  • Cikkszám: 283410
OSRAM

Osram TYREseal KIT OTSK4 Defektjavító szett

  • Cikkszám: 283410
19 639 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
196 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Az OSRAM TYREseal KIT egy 450 ml gumiabroncs-tömítőt tartalmazó palackból, egy gumiabroncs-kompresszorból és egy tárolótáskából áll, és a gyártó eredeti gumiabroncs-tömítő készlete helyett használható. Az OSRAM TYREseal KIT a legújabb gélrészecske technológiával akár 6 mm* nagyságú lyukak tömítését is lehetővé teszi a gumiabroncson, majd a gumiabroncs a mellékelt gumiabroncs-kompresszorral fújható fel újra. Miután a gumiabroncsot az OSRAM TYREseal KIT segítségével megjavította, akár további 200 km-en át is utazhat csereabroncsért egy gumiszervizig vagy gumiabroncs-kereskedőig, vagy – mivel a gumiabroncs-tömítő kimosható – ahelyett, hogy újat vásárolna, inkább tartósan megjavíttassa a gumiabroncsot, így csökkentve a költségeket. A sérült gumiabroncs gyorsan és egyszerűen, szerszámok és emelők nélkül javítható, így akár 10 percen belül újra úton lehet.

*A gumiabroncs-tömítő nem használható a gumiabroncs oldalfalán keletkezett sérülés javítására.

Részletes ismertető

A tömítőhabokkal szemben az OSRAM tömítőanyagát úgy alkották meg, hogy kompatibilis legyen a jármű gumiabroncsnyomás-figyelő rendszerével (TMPS). A szelepjárat technológiának köszönhetően a szelepbetétet a tömítő használatakor nem kell eltávolítani.

Az OSRAM TYREseal KIT egy tépőzárral ellátott tárolótáskát is tartalmaz, így kényelmesen a csomagtartóban vagy a jármű erre a célra kialakított mélyedésében tartható.

Az OSRAM TYREseal 450 a gyártó eredeti gumiabroncs-tömítője helyett használható. Mivel a legtöbb gumiabroncs-tömítőt – az autó tartozékaként szállítottakat is – 5 évente le kell cserélni, az OSRAM TYREseal 450 cserepalackja ideális megoldást jelent a lejárat dátuma után az autó gumiabroncs-tömítőjének cseréjére, és defekt esetén a gumiabroncs tömítésére és az utazás folytatására.

Az OSRAM TYREseal 450 olyan OSRAM gumiabroncs-tömítő, amely gélrészecske technológiát alkalmaz a gumiabroncs lyukainak tömítésére, és amelyet a járműgyártók OE szabványainak megfelelően állítanak elő.

  • Légtömlő hossza: 50 cm
  • Tápkábel hossza: 3.5 m
  • Mérőegységek: PSI, kPa, bar
  • Maximális nyomás: 6.5 bar
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés