Eta
Eta Experto 0069 90000 Kávédaráló
  • Cikkszám: 272425
Eta

Eta Experto 0069 90000 Kávédaráló

  • Cikkszám: 272425

45 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
130 W
Kapacitás (gramm)
400 g
Darálható anyagok
Kávé
Kés anyaga
Fémből készült, kúpos darálókő
Állítható őrlési finomság
Igen

Az Eta Experto kávédaráló elhozza a minőségi kávédarálást az otthonába, hogy olyan minőségű kávét készíthessen, mint a kávézókban. 16 őrlési finomság közül lehet választani, így igazán személyre szabhatja a darálás folyamatát. Használata könnyű és intuitív, tisztítása pedig egyszerű.  

A teljesen fémből készült ETA Experto a kávédarálás igazi szakértője. Két darab fémből készült, kúpos darálókővel van felszerelve, amelyek segítenek pontosan az Ön elképzelései szerint darálni a szemes kávét. Biztosan megtalálja az optimális őrlési finomságot a 16 szint valamelyikének kiválasztásával. A kávé darálásának finomhangolásával könnyedén készíthet finom eszpresszót, de a filteres, csepegtetett kávé szerelmeseinek is kedvezni fog. Az ETA Experto kávédaráló AeroPress-hez és French press-hez is képes megfelelő finomságúra őrölni a kávét.

Eta Experto Kávédaráló

Az átlátszó kávétartóban akár 400 g szemes kávé is elfér, amit a praktikus, kivehető tartályba vagy közvetlenül a kávéfőző karjába is őrölhet. Ebben segítségére lesz a két cserélhető rögzítés 50-54 mm vagy 58 mm átmérőjű szűrőtartó karhoz.

Biztonsági okokból az Experto daráló egy biztosítékkal van felszerelve, amely megakadályozza, hibás összeszerelés esetén az elindítást. Ugyanakkor a motort egy biztonsági hőbiztosíték védi, amely a készülék túlterhelése esetén aktiválódik.

Egyszerű, mégis professzionális használat:

  • A daráló kezelése egyszerű és intuitív - az őrlési folyamatot egy időzítővel egészítettük ki (1-50 másodperc / 2-10 csésze), amelyet manuálisan indíthat el a daráló tetején található praktikus gomb segítségével. A beállított idő letelte után a készülék automatikusan kikapcsol.
  • Ahhoz, hogy igazi, profi baristának érezze magát, a kávét közvetlenül a kávégép szűrőtartó karjába is őrölheti. Helyezze be a 50-54 mm vagy 58 mm-es kart a daráló alá. A kar meghúzásakor a daráló automatikusan elkezdi az őrlést, és annak eltávolítása után azonnal be is fejezi azt. A kar használatakor nincs szükség időzítőre.
  • Az alsó tálnak köszönhetően, amely megbízhatóan felfogja az őrölt kávé maradványait, a daráló körüli tér mindig tökéletesen tiszta marad.

Maga a daráló is könnyen tisztán tartható - a darálókő könnyen eltávolítható és tisztítható a csomagolásban található kefe segítségével. A csúszásgátló lábak pedig biztosítják a stabilitást a munkafelületen.

Eta Experto Kávédaráló

Ha nincs ideje vagy kedve kávét darálni minden kávékészítés előtt, az Experto darálóval könnyedén elkészíthet előre nagyobb adagot. A praktikus tartálynak, amely akár 240 g őrölt kávé tárolására képes, és speciális dugós fedelének köszönhetően sokkal hosszabb ideig megmarad a frissen őrölt kávé eredeti aromája. Kezdjen minden reggelt friss, finom kávéval.

Az ETA ennek a terméknek 3 éves hosszabbított garanciát biztosít. A hosszabbított garanciát ITT lehet regisztrálni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés