A tökéletes kávé készítéséhez pontos mennyiségű frissen őrölt kávéra van szükség.
A legjobb íze annak a kávénak lesz, amelyet a felhasználás előtt 5 – 20 nappal pörköltek. Javasoljuk, hogy mindig gondosan ellenőrizze kávéjának pörkölési időpontját.
Ideális megoldás a pörkölt kávészemek őrléséhez, szinte minden típusú kávéfőzőhöz - espresso, hagyományos kávéfőzők, stb.-
340 g maximális kapacitású kávébab tartály, légmentesen záródó fedéllel, amely biztosítja a kávészemek maradéktalan frissességét.
A rozsdamentes kúpos daráló csökkenti a hőt az őrléskor, ezzel védi a kávészemek olajtartalmát a károsodástól.
A lehető legfinomabb aroma és íz kinyerésének érdekében, 60 különböző darálási szintből választhatja ki az Önnek megfelelőt.
Acél kúpos daráló
A rozsdamentes acél kúpos daráló az intelligens adagolás technológiáját alkalmazza, amely a beállítások minden egyes módosításakor automatikusan beállítja az őrölt kávé adagolását. A különböző kávékészítési módszerekhez (a presszógéptől a french press-ig) válassza ki a kívánt finomságot és mennyiséget. A kúpos daráló lassan forog, amivel csökkenti a kávészemek közti hőátvitelt, ennek köszönhetően biztosítja kávéja maximális ízét.
Állítható őrlési finomság
A különböző kávékészítési módok különböző őrlési finomságot igényelnek a maximális aroma és íz biztosítása érdekében. A kávédarálón 60 különböző őrlési finomság állítható be, amelyek közül a készítendő kávé típusa szerint választhatja ki a megfelelőt.