A Caffè Chicco d’Oro di Er. R. Valsangiacomo már 1949 óta arra helyezi a hangsúlyt, hogy a kiváló minőségű termékeivel megfeleljen a kávépörkölő ipar széles vásárlói bázisának az ízélmény tekintetében támasztott igények és elvárások vonatkozásában.
A vállalat sikeresen pozícionálta magát a svájci piacon, mitöbb, a kiváló technológiának és a kávézás világában történő folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően más országokban is megalapozták hírnevüket.
A magas minőségi színvonal az, amely lehetővé tette a cég számára a jelentős piaci részesedés elérését!
Az alapot a gondosan kiválogatott, a világ legjobb termelőitől importált kávék, főleg az Arabica adja.
A feldolgozás minden lépése – mely kezdődik a nyers kávébabok kiválogatásával a hagyományos, lassú olasz pörköléshez és a csomagolással végződik - egy korszerű pörkölőben történik.
A magasan képzett személyzet mesteri módon ötvözi a modern, korszerű eszközök, berendezések használatát a hagyományokkal, miközben mindvégig nagy hangsúlyt fektetnek a részletekre a feldolgozási folyamat minden egyes lépése során, melynek eredménye a Caffè Chicco d'Oro, amelyet a szenvedélyes kávérajongók épp úgy nagyra becsülnek, mint a márkával még csak most ismerkedők.
A Caffè Chicco d’Oro szimbóluma a bőségszaru, amely a kávé számos jótékony hatását szimbolizálja, a varázslatos ital, amely életenergiát és jó közérzetet ad testnek és léleknek.