Dreame
Dreame H12 Pro Vezeték nélküli álló porszívó (HHR25A)
  • Cikkszám: 289598
Dreame

Dreame H12 Pro Vezeték nélküli álló porszívó (HHR25A)

  • Cikkszám: 289598
175 999 Ft / db
219 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 759 Pont
db
-44 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
  • Egységár: 175 999 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Maximális működési idő (használattól függően)
35 perc
Szín
Fekete
Teljesítmény
300 W

Szeretne tökéletes tisztaságot otthonában? A Dreame H12 Pro segítségével a takarítás még egyszerűbb lesz! A rúdporszívó nem csak a porszívózást teszi lehetővé, hanem a padló felmosását is. Továbbfejlesztett kefe kialakításával hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a szélek mentén is. Sőt, felismeri a felület szennyezettségének mértékét, és ennek megfelelően állítja be az erejét. A készülék öntisztító. Tágas házakba tökéletes lesz, hiszen a munkaideje körülbelül 35 perc, a beépített LED kijelző pedig megkönnyíti az egész működését.

Részletes ismertető

Tökéletes tisztítás

A Dreame H12 Pro segítségével a padló tisztítása még egyszerűbb és alaposabb lesz. A porszívó továbbfejlesztett kialakítású kefével van felszerelve, így segít megbirkózni a nehezen elérhető helyekkel, például a sarkokkal vagy a lábazaton lévő szennyeződésekkel. Így elfelejtheti a makacs foltokat. A Dreame H12 Pro segítségével padlói tiszták lesznek.

Hosszú üzemidő

A Dreame rúdporszívó 6 db 4000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely több mint 30 perces működést biztosít egyetlen töltéssel. Ezáltal a tisztítás hosszabb ideig tart, több felületet fed le és több szennyeződést távolít el egyetlen tisztítási munkamenet alatt. Ennek köszönhetően a Dreame H12 Pro porszívó tökéletes választás nagy otthonok számára.

Sokféle lehetőség

A Dreame H12 Pro az átfogó tisztítást szem előtt tartva készült, így egyformán távolítja el a száraz és nedves szennyeződéseket. Könnyedén segít feltakarítani a port, a törmeléket, a hajat vagy a kiömlött folyadékokat az erőteljes súroló és erős szívás révén. A H12 Pro nagy sebességű, kefe nélküli motorjával percenként 520-szor törölheti fel a padlót, így gyorsan és egyszerűen távoljtja el a szennyeződéseket.

Állítható szívás

A Dreame segítségével a padló porszívózása szórakoztatóbb lesz! Az automatikus szívásszabályozás biztosítja, hogy gyakorlatilag minden szennyeződést az első alkalommal eltávolítson. Sőt, a fejlett érzékelő az észlelt szennyeződésnek megfelelően állítja be a szívóerőt, és optimalizálja a tisztítási teljesítményt. Színek használatával tájékoztatja Önt az aktuális szennyeződéskoncentrációról. A zöld a enyhe szennyeződést, a narancssárga a közepes, míg a piros a súlyos szennyeződést jelzi.

Különböző üzemmódok

A Dreame H12 Pro működését igényei szerint testre szabhatja, mert a készülék módváltásra képes. Az automatikus mód jól használható a mindennapi tisztításhoz. Ha erős szennyeződéssel van dolga, használja az ultra módot, míg válassza a szívó módot , ha nem kell használnia a felmosót. A Dreame segítségével a takarítás élvezetes lesz!

Intuitív tisztítás

A Dreame praktikus LED kijelzővel van felszerelve, amely megkönnyíti a munkáját. Segítségével láthatja az akkumulátor töltöttségét, a padló tisztaságát vagy a készülék működési állapotát. Sőt, a porszívó valós időben hangutasításokkal jelzi, hogyan optimalizálhatja a tisztítást. Ezenkívül a nagy, 900 ml-es tiszta víztartály elegendő vizet biztosít otthona padlóinak alapos megtisztításához. Tisztítás közben már nem kell újratöltenie!

Öntisztító funkció

Többé nem kell időt vesztegetnie a porszívó tisztításával, mert a Dreame H12 Pro öntisztító funkcióval rendelkezik. Mindössze annyit kell tennie, hogy a porszívót az alapra helyezi, és egyszerűen megnyomja a gombot. Ez alaposan kiöblíti a hengert. Sőt, a kefét forró levegővel is alaposan megszárítja, hogy megakadályozza a penészesedést és a szagokat.

Használati kényelem

A H12 Pro a felhasználói kényelem szem előtt tartásával készült, így nagyon könnyű kezelni. A kefehenger a motor energiáját használja fel a tapadás létrehozására, amely működés közben előre tolja az egységet, hogy segítse a mozgatását. Ez lehetővé teszi a könnyű tisztítást, minimális erőfeszítéssel. Sőt, a kényelmes állvány és a tartozéktartók nagyon egyszerűvé és biztonságossá teszik a porszívó tárolását.

Nagyobb teljesítmény, csendesebb működés

A Dreame H12 Pro nagy, 300 wattos teljesítményével tűnik ki, így alaposan tisztít, de nem zavarja házi kedvenceit, gyermekeit és más családtagjait, hiszen csendes működés jellemzi. Kefe nélküli, zajra optimalizált motorjával, intelligens teljesítményszabályozásával és puha kefével a tisztítás nem okoz gondot.

Névleges teljesítmény

300 W

Súly

4,9 kg

Az akkumulátor kapacitása

4000 mAh x 6

Működési idő

akár 35 perc

Szűrőtípus

EPA HHP1

Töltési idő

kb. 3 óra

Tiszta víz tartály

900 ml

Tartály használt vízhez

700 ml

Üzemmódok

Auto, ultra, szívás

Kijelző

LED

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés