Electrolux
Electrolux ES52CB18SH Clean 500 Álló porszívó
  • Cikkszám: 282104
Electrolux

Electrolux ES52CB18SH Clean 500 Álló porszívó

  • Cikkszám: 282104
71 999 Ft / db

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
Ne maradj le a legjobb árakról!
719 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Maximális működési idő (használattól függően)
45 perc
Akkumulátor feszültség
18 V
Szín
Fehér
Szívás szabályozás
Igen

Az 500 vezeték nélküli porszívó az egyszerű kezelhetőség mellett nagyszerű teljesítménnyel büszkélkedik. A kézi egység és a kiegészítők leválaszthatók, így a porszívózás egyszerűen hozzáigazítható bármilyen felülethez. Minden modell a fenntarthatóság jegyében, újrahasznosított műanyag felhasználásával készül.

Részletes ismertető

Hatékony vezeték nélküli porszívó a láthatóan tisztább otthonért.

Az Electrolux vezeték nélküli porszívó hatékony, látható eredményt biztosít bármilyen felületen. A port és az egyéb finom szennyeződéseket mindenhonnan eltávolítja.

Teljesítményét akkor is megőrzi, ha a portartály telítődik.*

Élvezze a kompromisszumok nélküli teljesítményt a porszívózás teljes ideje alatt. Az újragondolt portartály gondoskodik arról, hogy a tartós teljesítmény* a tartály telítődése során is megmaradjon.

*A kezdeti tisztítási hatékonyság 99%-át megőrzi az IEC 62885-2 szabványelőírás 1.0: 5.1, 5.7 és 5.9 verziója szerinti tesztek alapján, maximális teljesítményfokozaton.

Gyors, kényelmes takarítás a levehető 2 az 1-ben egységgel.

Tapasztalja meg az egyszerűen használható porszívó előnyeit, mely ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmessé teszi a takarítást. A kézi egység könnyedén leválasztható a porszívóról a kisebb vagy nehezen elérhető területek megtisztításához, ezzel alkalmazkodva a tisztítandó felülethez.

Akár 45 perc folyamatos üzemidő** a kényelmes takarítás érdekében

Porszívózza ki az egész lakást egyetlen feltöltéssel Tapasztalja meg az egyetlen feltöltéssel elérhető 45 perces üzemidő* előnyeit, és élvezze a kényelmes, megszakítás nélküli takarítás élményét.

*Belső tesztek alapján, melyet a kézi egység minimális sebességű használata mellett, az IEC 62885-4 szabványelőírás szerint végeztek, amelynél az álló porszívót minimális sebességű üzemmódba kapcsolták. A kézi egységet leválasztották a főegységről és mérést a kézi egységen végezték.

A Brush Roll Clean (forgókefe-tisztítás) funkció könnyedén eltávolítja a forgó kefébe ragadt hajszálakat.

Felejtse el a hajcsomókat, egy ujjal sem kell hozzáérnie többé! Egyszerűen nyomja meg a lábával a forgókefe-tisztító gombot, és a vágókés máris megszabadítja a kefét a rátekeredett hajszálaktól.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés