Fieldmann
Fieldmann FDAK 70205-0 Akkumulátoros kompresszor, akku nélkül
  • Cikkszám: 267080
Fieldmann

Fieldmann FDAK 70205-0 Akkumulátoros kompresszor, akku nélkül

  • Cikkszám: 267080

15 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egyéb jellemző
ergonomikus fogantyú a könnyű hordozhatóságért
Tápellátás
Akkumulátor
Akkumulátor feszültség
20 V
Maximális nyomás
10,3 bar
Maximális légszállítási teljesítmény
235 l/perc
Tartozékok
szelepadapter, golyós felfújó tű, univerzális adapter, nagynyomású tömlő

Fieldmann - Minden, amire a házban és a ház körül szüksége lehet. Könnyű és egyszerű használatot biztosító, formatervezett gépek kínálatával büszkélkedhet. A márkára játékos, friss színkombináció jellemző. Ilyen szerszámokkal, eszközökkel valóban öröm a ház körüli munka.

Fieldmann FDAK 70205-0 akkus kompresszor a Fast Power 20 V sorozat része, mely 10,3 bar maximális kimeneti nyomással és 235 l/perc légáramlással rendelkezik. Ergonomikus fogantyúval van felszerelve a könnyű hordozhatóság érdekében. Töltő és akkumulátor nem tartozék!

A Fieldmann termékek tervezése és fejlesztése során fokozott hangsúlyt helyeztek arra, hogy maradéktalanul megfeleljenek a felhasználók igényeinek, elvárásainak. Termékeink megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikusak egyben biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek, és maximális felhasználói élményt kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során.

Bár a nevéből ez nem következik egyértelműen, de eredetileg egy cseh márkáról van szó. A cseh menedzsmenttel rendelkező Fieldmann hátterében egy olyan erős vállalatcsoport található, amely már számos neves márka piaci bevezetésében közreműködött. A Fieldmann termékekért felelős menedzserek és a vezető műszaki mérnökök folyamatosan szem előtt tartják a márkával szemben támasztott igényeket, és aktívan dolgoznak a minőségi termékek portfoliójának bővítésén.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés