Eta
Eta Torreo 7155 90000 Kontakt grill
  • Cikkszám: 272497
Eta

Eta Torreo 7155 90000 Kontakt grill

  • Cikkszám: 272497

83 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Tapadásmentes bevonat
Igen
Teljesítmény
2 000 W
Szabályozható hőmérséklet
Igen
Sütő felület
816 cm2
Kialakítás
Félig sima és félig bordázott felület
Súly
8,2 kg
Egyéb jellemzők
Hőmérő; Termosztát
Főkapcsoló
Igen

Az Eta Torreo kontatk grillel tökéletesen elkészítheti kedvenc sült húsait, zöldségeit, halait és pirított kenyereit, amikor csak kedve tartja. Tapadásmentes felülete által a tisztítása is sokkal könnyebb, így használat után nem kell aggódnia a hosszas takarításon. 2000 W-os bemeneti teljesítményével hamar felfűti magát, és már kezdődhet is a sütés.

Szereti finom sült húst és zöldségeket? A Torreo elektromos kontaktgrill 2000 W-os bemeneti teljesítménnyel, elegáns rozsdamentes acél kivitelben, egészséges módon készíti el kedvenc ételeit.

Grillezze azt, ami csak eszébe jut

Otthona kényelmében elkészítheti kedvenc grillezett húsait, halait, zöldségeit, pirított kenyereit és sült tortilláit. Mind a 2 grillező mérete 34 x 24 cm. Tapadásmentes bevonata egyszerűbb karbantartást tesz lehetővé. A grill lapokon beépített fűtőspirálok vannak a gyorsabb felfűtés és a hatékonyabb hőátadás érdekében. A grill egy kivehető hőmérséklet-szondával is rendelkezik a grillezett étel megfelelő hőmérsékletének ellenőrzéséhez.

Eta Torreo

Mindent magad állítasz be

A kontakt grill berendezés könnyen eltávolítható grill lapokat tartalmaz, amelyek 90° és 180° szögben nyithatók, illetve folyamatos hőmérséklet-szabályozása van 80-240°C tartományban, valamint egy 0,2 literes kivehető csepptálca is tartozik hozzá. A rozsdamentes acél grill a fedél zárt helyzetben reteszelhető.

A grillen 6 automatikus program és fűtési időzítő beállítás közül választhat (1-60 perc között állítható). Az átlátszó érintőpanelen mindent kényelmesen kiválaszthat.

A grillezés öröm lesz

Az elektromos kontaktrács még kényelmesebb működtetése érdekében a Torreo 5 fokozattal rendelkezik a felső lemez magasságának beállításához, és hangjelzést ad, ha eléri a kiválasztott fokozatot. Az égés elleni hőszigetelt fogantyú és a biztonsági hőbiztosíték gondoskodik a biztonságos használatról.

Garancia hosszabbítás

Az Eta Torreo grillsütőre ingyenes garanciahosszabbítási szolgáltatás vonatkozik. A regisztrációt követően a garancia a grillsütő fűtőtestjére 5 évre bővül. Regisztrálja a kiterjesztett garanciát ITT.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés