Baseus
Baseus PPDML-M01 20000 mAh powerbank, fekete
  • Cikkszám: 274688
Baseus

Baseus PPDML-M01 20000 mAh powerbank, fekete

  • Cikkszám: 274688
14 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
149 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete

Az energiabank kapacitása 20 000 mAh. Ez azt jelenti, hogy többször is képes feltölteni a telefont. A PowerBank töltése 6-8 órát vesz igénybe. Ez a PD 5V/ 3A energiafogyasztásának köszönhető. A PowerBank megjelenítési szintjének figyelemmel kíséréséhez beépített kijelző található, amely százalékban tartalmazza a töltési szintet.

Részletes ismertető

Maga a töltés támogatja a 15 W-os teljesítmény-leadási szabványt. A készülék három eszköz egyidejű töltésére használható. Ez azt jelenti, hogy megoszthatja készülékét valakivel, akinek szintén fel kell töltenie a telefonját. A legtöbb eszközt USB-A/USB-C segítségével képes táplálni. Tölthet vezeték nélküli hangszórókat, lámpákat, fotóberendezéseket és egyebeket.

A termék ellenáll a törésnek és a sérüléseknek a tartós és ellenálló anyagok miatt, amelyekből készült. Kialakítása világszínvonalú chipeket, megbízható elemeket, modern rendszereket és többrétegű bevonatot tartalmaz, amelyet a biztonság biztosítására terveztek. A készülék számos tanúsítvánnyal rendelkezik a biztonsági tesztek elvégzése után. 7 biztonsági szinttel rendelkezik, egymás után, túlmelegedés, kisütés, túlfeszültség, túltöltés, rövidzárlat és elektromágneses mező ellen, amely védelmet nyújt a tartozék és a telefon számára. 

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés