Electrolux
Electrolux WA71-305GY Well A7 légtisztító
  • Cikkszám: 260324
Electrolux

Electrolux WA71-305GY Well A7 légtisztító

  • Cikkszám: 260324
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 napon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Szürke
Magasság
57,9 cm
Szélesség
48 cm
Mélység
21,3 cm
Ajánlott helyiségméret
24 m2

Légtisztító, Színe : Szürke.

Magasság : 57.9 cm, Szélesség : 48 cm, Mélység : 21.3 cm.

Ajánlott helységméret : 24 m²

Új fejlesztésű és kifejezetten helytakarékos, többlépéses légtisztítást lehetővé tevő termékcsaládunk készülékei a padlón és a falon egyaránt elhelyezhetők, hogy gyorsan és egyszerűen tisztává tegyék otthona levegőjét. Az előlap Kvadrat szövetborításának köszönhetően a légtisztító ízlésesen személyre szabható a külön megvásárolható kiegészítőkkel.

Az utolsó simítások, hogy tökéletessé tegye otthonát

Egyedülálló formatervének és a különféle textilborításoknak köszönhetően a Well A7 légtisztító hálószobájával vagy nappalijával is tökéletes egységet alkothat. A 23 dB(A) zajszint az enyhe eső hangjának felel meg, hogy ne váljon zavaróvá Ön és családja számára.

Hatékony légtisztítás négy lépésben

Az ötfokozatú légtisztító rendszer a 0,3 mikrométer (μm) méretű részecskék akár 99,97%-ának a kiszűrésére is alkalmas.

360 fokos légáramlási rendszer

A Well A7 légtisztító légáramlási rendszerének 360 fokos légbeömlője és az előlap széleit lefedő kialakítása 3D ventilátorral és ötfokozatú légszűréssel párosul. Mindössze 8 perc alatt tisztává teszi a szoba levegőjét

Állandó kapcsolat és irányítás

Meghatározott feladatok ellenőrzése és ütemezése az Electrolux Wellbeing alkalmazással. A (PM1, 2,5, 10) részecskék és az összes illékony szerves vegyület (TVOC) felismerésére szolgáló érzékelőinek köszönhetően a Smart mód szerint használt Well A7 légtisztító az otthonában észlelt értékek alapján állítja be a légtisztítás sebességét.

Légtisztítók, melyek megkönnyítik az allergiások életét

Az Electrolux Well A5 és Well A7 légtisztítók elnyerték az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány (ECARF) tanúsítványát. Az ECARF tanúsítványt olyan termékek és szolgáltatások kapják, amelyek megkönnyítik az allergiában szenvedő emberek életét. Egy terméknek akkor ítélik oda ezt tanúsítványt, ha független mérésekkel vagy tanulmányokkal igazolható, hogy az adott készülék hatékonyan szűri ki az allergének nagy részét a levegőből.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés