Philips
Philips AC2729/13 Series 2000i Légtisztító és párásító
  • Cikkszám: 267151
Philips

Philips AC2729/13 Series 2000i Légtisztító és párásító

  • Cikkszám: 267151

169 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fehér
Teljesítmény
35 W
Súly
8 000 g
Fokozatok száma
4 db
Magasság
58 cm
Szélesség
39,6 cm
Mélység
23 cm
Ajánlott helyiségméret
40 m2

Akár 330 m3/h CADR: Akár 40 m2-es helyiségek légtisztítására

A légtisztítók fő teljesítménymutatója a CADR (Clean Air Delivery Rate, tisztalevegő-szállítási sebesség): az 1 óra alatt előállított tiszta levegőáram. Minél nagyobb a CADR, annál gyorsabb a tisztítás. Minél szennyezettebb egy helyiség, annál nagyobb CADR-értékre van szükség. Ennek a légtisztítónak a CADR-értéke 330 m3/h, és egy akár 40 m2-es helyiség hatékony megtisztítására képes.

Nyomonkövetés és vezérlés az alkalmazással

A Clean Home+ alkalmazás segítségével bármikor, bárhol ellenőrizheti a levegő minőségét és vezérelheti a légtisztítót. A rendszer figyelmeztetést küld, ha a levegőminőség nem megfelelő.

Automatikus párásítás 600 ml/óra sebességgel, 4 beállítással

Gyorsan párásítja a levegőt akár 600 ml/h vízpárásítási sebességgel. Érzékeli a levegő páratartalmát, és automatikusan a kívánt szintig párásít. Tűzzön ki célnak 40%, 50%, 60% vagy 70%-os páratartalmat, és a párásító automatikusan be- vagy kikapcsol a kívánt páratartalom elérése érdekében.

Az AeraSense pontosan érzékeli és kijelzi a levegő minőségét

Az AeraSense érzékelő másodpercenként 1000-szer végez mérést otthonában, és kijelzi a levegő minőségét. A kijelzőn látható az allergének és a PM2.5 számértéke, egy intuitív színes körrel együtt.

Alacsony energiafogyasztás

Az energiahatékony kialakításnak köszönhetően a légtisztító maximális energiafogyasztása 35 W, ami egy hagyományos izzó fogyasztásának felel meg.

Átfogóan tesztelve a megbízható minőség érdekében

A Philips légtisztítók 170 kötelező és szigorú ellenőrzésen esnek át a gyárból történő kiadás előtt. Szigorú élettartam- és tartóssági teszteknek vetik alá őket, 24/7 órás folyamatos üzemidő mellett.

A HEPA szűrő még a 0,003 mikron méretű részecskék 99,97%-át is felfogja

A NanoProtect HEPA szűrő, az aktív szenes szűrő és az előszűrő hármas szűrésével a 0,003 mikronos részecskék 99,97%-át eltávolítja, így a PM2.5-t, a baktériumokat, a polleneket, a port, az allergiát okozó kisállat-hámsejteket, a gázokat és más szennyeződéseket.

Alvó mód, kiemelkedően csendes működés

Alvó módban a kijelző fényei halványabbak, a légtisztító szinte némán üzemel a tiszta levegő fenntartásáért, amíg Ön alszik. A Quiet Mark által hitelesít

A vírusok és aeroszolok akár 99,9%-át eltávolítja a levegőből

Kiszűri többek között azokat az aeroszolokat, amelyek légúti vírusokat tartalmazhatnak. Az Airmid csoport független vizsgálatot végzett, hogy valóban eltávolítja a vírusok és aeroszolok akár 99,9%-át a levegőből.

2 az 1-ben és csak légtisztító beállítások automatikus és manuális móddal

Egyetlen gombnyomással válthat a 2 az 1-ben és a csak légtisztító üzemmódok között. Automata üzemmódban az érzékelők intelligensen kiválasztják az otthona számára leginkább megfelelő sebességet. Használja a légtisztítót az automata módok bármelyikében (általános vagy allergén), az alvás üzemmódban, vagy válasszon a 4 sebességfokozat közül: 1, 2, 3 és Turbó sebesség – a légáram és a zajszint vezérlése is az Ön kezében van.

NanoCloud technológia: higiénikus párásítás zaj nélkül

A NanoCloud technológia csendesen és hatékonyan párásítja a levegőt, akár 99%-kal kevesebb baktériummal. A NanoCloud a természetes párologtatás révén nanoméretű molekulákból tiszta vízpárát hoz létre. A cseppek finom mérete miatt egyenletesen párásítja a levegőt, és a baktériumok és ásványi anyagok számára ezáltal rendkívül nehéz kapcsolódni hozzájuk, megakadályozva ezzel a baktériumok és a fehér por terjedését a szobában.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés