Yenkee
Yenkee YCU 631 BK USB-C – Lightning adat-és töltőkábel, 1 m
  • Cikkszám: 284434
Yenkee

Yenkee YCU 631 BK USB-C – Lightning adat-és töltőkábel, 1 m

  • Cikkszám: 284434
6 499 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
64 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete

Fémből készült csatlakozók

USB C és Lightning csatlakozók

USB Power Delivery 3.0

Részletes ismertető

USB Power Delivery 3.0

A Power Delivery szabványra az USB C szabvány kiegészítéseként érdemes tekinteni. Fontos megemlíteni, hogy nem minden USB C csatlakozó USB-PD csatlakozó is egyben. A 20 voltos feszültség mellett 5 amperes áramerősséget is tud továbbítani, így a Power Delivery szabvány akár 100 wattos teljesítmény leadására is képes. A Power Delivery szabvány alapja a kommunikáció. A töltő és az eszköz együtt határozzák meg az optimális töltési stratégiát.

USB-C csatlakozó

Az USB-C csatlakozó napjainkban kezd elterjedni, Kialakításának köszönhetően nem csak egyféleképpen csatlakoztatható a készülékhez, mint például a micro USB csatlakozó esetén. Méretileg megegyezik az elődjével, de mindkét irányba tud tölteni, és bizonyos esetekben együtt jár az úgynevezett USB PD-vel (USB Power Delivery) technológiával, aminek köszönhetően a töltési teljesítmény magasabb.

Lightning csatlakozó

Az Apple az iPhone készülékeknél 2012-ben vezette be az új csatlakozófejet. A 8 tűs csatlakozót úgy tervezték, hogy az elődjéhez képest hatékonyabb és tartósabb legyen. 

MFI – Made for Iphone

Az Apple csak olyan kiegészítők használatát javasolja, amelyeket az Apple tanúsított, illetve amelyek az MFi emblémával vannak ellátva, ezek a termékek teljes mértékben megfelelnek a az Apple által jóváhagyott licencnek.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés