Nilfisk
Nilfisk Super Click & Clean habképző tartály (128500938)
  • Cikkszám: 266313
Nilfisk

Nilfisk Super Click & Clean habképző tartály (128500938)

  • Cikkszám: 266313

7 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Erős hab előállítására és felhordására járművek, kő, homlokzatok és fa tisztítására, illetve ápolására alkalmas a Nilfisk Szuper Click & Clean habképző tartály, amely a Nilfisk nagynyomású mosógéphez tökéletes kiegészítő tartozék. Hozza ki a legtöbbet tisztítószeréből a Nilfisk Szuper Click & Clean habképző tartály segítségével.

Ezt a Nilfisk tartozékot a nagynyomású mosógép lándzsájához csatlakoztatva hab állítható elő, így még hatékonyabb tisztítást érhet el többféle felület esetén. Permetezze be a tisztítandó felületet, majd mossa le a tisztítószert magasnyomású mosója segítségével. Az eredmény egy maradéktalanul tiszta, foltmentes felület. Ne elégedjen meg féleredményekkel, használjon Nilfisk tisztítószereket, varázsolja újjá autóját, motorját, biciklijét, kertibútorát, garázsajtaját, grillsütőjét, vagy bármit a ház körül. Csak egy „klikk” és már használhatja is a habosító tartályt. Ennyire egyszerű az egész.

Vízsugár dőlésszög beállítással felszerelt a habszóró így kényelmesebb a használata. Nagyobb habosításra és nagyobb hatékonyságra képes, így akár 30% megtakarítás érhető el a Nilfisk Szuper Click & Clean habképző tartállyal.

A közvetlenül a lándzsához rögzíthető tisztítószer-tartállyal és Click & Clean csatlakozóval rendelkező Nilfisk tartozék kiváló segítséget nyújthat az Ön számára.

Fedezze fel a Nilfisk magasnyomású berendezések tartozékainak világát, és élvezze maradéktalan tisztaságot!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés