Fieldmann
Fieldmann FDW 70905-0 Akkumulátoros magasnyomású mosó, akku nélkül
  • Cikkszám: 267094
Fieldmann

Fieldmann FDW 70905-0 Akkumulátoros magasnyomású mosó, akku nélkül

  • Cikkszám: 267094
32 999 Ft / db
36 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
329 Pont
db
-4 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Fieldmann - Minden, amire a házban és a ház körül szüksége lehet. Könnyű és egyszerű használatot biztosító, formatervezett gépek kínálatával büszkélkedhet. A márkára játékos, friss színkombináció jellemző. Ilyen szerszámokkal, eszközökkel valóban öröm a ház körüli munka.

A Fieldmann FDW 70905-0 nagynyomású tisztító akár 25 bar bar üzemi nyomással és 2,5 l/perc vízáramlással. Ezenkívül két üzemmódban kapcsolható tápellátással rendelkezik. Töltő és akkumulátor nem tartozék!

Részletes ismertető

  • A Fast Power 20 V sorozat része
  • Ergonomikus és puha markolat
  • Állítható teljesítmény: 2 üzemmód (7/25 bar)

A Fieldmann termékek tervezése és fejlesztése során fokozott hangsúlyt helyeztek arra, hogy maradéktalanul megfeleljenek a felhasználók igényeinek, elvárásainak. Termékeink megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikusak egyben biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek, és maximális felhasználói élményt kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során.

Bár a nevéből ez nem következik egyértelműen, de eredetileg egy cseh márkáról van szó. A cseh menedzsmenttel rendelkező Fieldmann hátterében egy olyan erős vállalatcsoport található, amely már számos neves márka piaci bevezetésében közreműködött. A Fieldmann termékekért felelős menedzserek és a vezető műszaki mérnökök folyamatosan szem előtt tartják a márkával szemben támasztott igényeket, és aktívan dolgoznak a minőségi termékek portfoliójának bővítésén.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés