TrueLife
TrueLife RelaxGun G6 Metal Masszázspisztoly
  • Cikkszám: 291058
TrueLife

TrueLife RelaxGun G6 Metal Masszázspisztoly

  • Cikkszám: 291058
37 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
379 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
  • Egységár: 37 999 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Működési mód
Akkumulátoros

Sportolás és ülőmunka esetén az izmok fájdalmát és merevségét enyhítő kellemes masszázs néha mindenki számára hasznos. De nem mindig van lehetőség masszőrhöz menni, ezért a TrueLife elhozza őt az Ön otthonába. A RelaxGun G6 Metal masszázspisztoly mindig készen áll arra, hogy gondoskodjon Önről. Az 5 fokozat segít regenerálni az izmokat, oldja a feszültséget, javítja a vérkeringést és enyhíti a stresszt. Kis méretei miatt a pisztoly szinte semmit sem nyom, így könnyen kezelhető, ugyanakkor nagy teljesítményt - 10 kg nyomóerőt kínál. Az amplitúdó 6 mm, és a készülék percenként 3200 rezgést végez. 4 cserélhető szilikonfej, valamint praktikus Automatic pressure és Safety stop biztonsági funkciók állnak rendelkezésre. A masszázspisztoly nagyon halkan működik, újratölthető lítium akkumulátorának az üzemideje pedig akár 5 óra is lehet. Az alumínium készülékház nem csak jól néz ki, de ami a legfontosabb, tartós is. A masszázst útközben is élvezheti, csak vigye magával a pisztolyt a mellékelt utazótokban.

Részletes ismertető

Több fej többet nyújt

A RelaxGun G6 Metal 4 db a test különböző részeire szánt és széles körű felhasználásra tervezett cserélhető szilikonfejet kínál. A puha, szilikon és hipoallergén kialakítás a hagyományos műanyaghoz képest bőrbarát, tartós és könnyen karbantartható. Nagyobb izomcsoportok masszírozására a Flat Head fej alkalmas, mivel nyomása finomabb, amit például a csontok közelében fog értékelni. Az olyan nehezen elérhető területek masszírozására, mint a trapézizom vagy az Achilles-ín, a test körvonalaihoz könnyen alkalmazkodó Fork Head fej a legalkalmasabb. Gyakorlatilag minden izomterület masszírozására alkalmas a testhez tökéletesen alkalmazkodó kerek Ball Head fej. A Bullet Head-et a test meghatározott pontjai, az úgynevezett triggerpontok célzott masszírozására tervezték.

Biztonságos és tartós működés

A masszázs gond nélkül elvégezhető saját kényelmes otthonában. Az Automatic Pressure funkció figyelemmel követi a kifejtett nyomást, és ennek megfelelően állítja be a mozgások gyakoriságát. Minél jobban nyomja, annál gyorsabbá válik a mozgás. A Safety Stop funkció automatikusan lelassítja a motort, ha masszázs közben túl erősen nyomja. A sérülések elkerülése érdekében a készülék akár teljesen le is állhat. Nagyon könnyen használható, a működtetéshez elég egyetlen gomb. 15 perc használat után a pisztoly automatikusan kikapcsol. A kisméretű és tartós alumínium készülékházban található újratölthető lítium akkumulátor akár 5 órán át is működhet. A masszázs során nem zavar senkit, a készülék rendkívül csendesen üzemel.

Sportteljesítmény utáni hatékony ellazulás

Minden megerőltető edzés megérdemli, hogy pihenéssel kompenzáljuk. A masszázspisztoly kitűnő eszköz az izmok ellazításához és regenerálásához. A sportolni vágyók azt is értékelni fogják, hogy a masszázs segít javítani mozgásuk terjedelmét és növelni a teljesítményüket. A könnyű és jól kézbe illeszkedő masszázspisztoly ugyanis 10 kg nyomóerőt kínál, és percenként 3200 rezgés frekvenciával működik. Az amplitúdó 6 mm, és a felhasználó 5 masszázsintenzitás közül választhat.

5 intenzitás fokozat

A masszázspisztoly lehetővé teszi, hogy Ön 5 intenzitás fokozat közül válasszon 2000 és 3200 fordulat/perc, vagyis nyomás/perc között.

Nyomóerő 10 kg

A tökéletes masszázs érdekében a masszázspisztoly akár 10 kg nyomóerővel működik.

6 mm amplitúdó

A pisztoly mozgástartománya a masszázs során, illetve a nyomásmélység ez esetben 6 mm. A masszázs tehát egyszerre kellemes és hatékony.

4 szilikon masszázsfej

A csomag 4 cserélhető szilikon masszázsfejet tartalmaz, amelyek mindegyike sajátos, ajánlott felhasználási módot kínál. A klasszikus műanyag fejekhez képest ezek a szilikonfejek puhák, hipoallergének és kellemesek.

Automatikus nyomás

Az automatikus nyomás biztosítja az egyenletes és pontosan szabályozott masszázserőt. Minél jobban nyomja, annál inkább nő a mozdulatok frekvenciája.

Safety stop funkció

A masszázspisztoly erős lenyomása esetén a Safety stop funkció automatikusan lelassítja a motort, és megelőzi így az esetleges sérüléseket.

Akár 5 óra üzemidő

Az USB-C csatlakozó segítségével újratölthető lítium akkumulátor akár 5 óra üzemidőt kínál.

Kicsi és tartós készülékház

A masszázspisztoly tartós alumíniumból készült készülékháza nagyon kicsi, és bárhol, bármikor jól bírja a mindennapi használatot.

Utazótok

A masszázspisztoly bárhová magával viheti, csak csomagolja be a mellékelt utazótokba.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés