Fieldmann
Fieldmann FDB 200352-E Elektromos multifunkciós gép
  • Cikkszám: 267085
Fieldmann

Fieldmann FDB 200352-E Elektromos multifunkciós gép

  • Cikkszám: 267085

15 999 Ft / db
17 999 Ft / db helyett

db
-11% kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Tápellátás
230 V
Tápellátás
Hálózati
Teljesítményfelvétel
350 W
Üresjárati fordulatszám
10.000 – 22.000 ford./perc

Az erős 350 W-os motor fordulatszám-szabályozási lehetőséggel szinte bármilyen anyagot képes kezelni különféle anyagok csiszolásakor, vágásakor vagy marásakor. A rögzítések nagy variálhatóságával az anyag csiszolható vagy polírozható, a háromszög alakú rögzítéssel elérheti a kevésbé hozzáférhető helyeket is, valamint fémtárgyakat, például csöveket, szögeket, csavarokat vághat vagy pontosan a szükséges formákat lapokra vághatja.

Fieldmann - Minden, amire a házban és a ház körül szüksége lehet. Könnyű és egyszerű használatot biztosító, formatervezett gépek kínálatával büszkélkedhet. A márkára játékos, friss színkombináció jellemző. Ilyen szerszámokkal, eszközökkel valóban öröm a ház körüli munka.

A Fieldmann termékek tervezése és fejlesztése során fokozott hangsúlyt helyeztek arra, hogy maradéktalanul megfeleljenek a felhasználók igényeinek, elvárásainak. Termékeink megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikusak egyben biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek, és maximális felhasználói élményt kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során.

Bár a nevéből ez nem következik egyértelműen, de eredetileg egy cseh márkáról van szó. A cseh menedzsmenttel rendelkező FIELDMANN hátterében egy olyan erős vállalatcsoport található, amely már számos neves márka piaci bevezetésében közreműködött. A Fieldmann termékekért felelős menedzserek és a vezető műszaki mérnökök folyamatosan szem előtt tartják a márkával szemben támasztott igényeket, és aktívan dolgoznak a minőségi termékek portfoliójának bővítésén.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés