Delonghi
Delonghi EN510.B Nespresso Lattissima OneEvo kapszulás kávéfőző, Fekete
  • Cikkszám: 244760
Delonghi

Delonghi EN510.B Nespresso Lattissima OneEvo kapszulás kávéfőző, Fekete

  • Cikkszám: 244760
89 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
899 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap

Kapcsolódó termékek

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
1 400 W
Üzemi nyomás
19 bar
Kapszula típusa
Nespresso
Kávéfőző típusa
Kapszulás kávéfőző
Tejhabosító
tejtartályos
Tejtartály
Igen

Típus: Kapszulás kávéfőző
Szín: Fekete
Víztartály kapacitása: 1 l
Tejtartály: 165 ml
Csészék száma: 2 db
Szivattyú nyomás: 19 bar
Gőz és melegvíz fúvóka
Tulajdonságok: Kompatibilis a Nespresso kapszulákkal
A gép automatikus kikapcsol 9 perc múlva az utolsó használat után
Háttérvilágítással rendelkező interfész
Felfűtési idő: (mp): 25
Thermobloc fűtési rendszer
Kapszulagyűjtő: max. 10 db

Programok: Café
Cappuccino
Macchiato
Café latte

Részletes ismertető

Nespresso - Latissima One
Nespresso kávéfőző

Nespresso Latissima One kávéfőző, DeLonghi, fekete

A Lattissima One kávéfőzővel a tejes kávéreceptek elkészítése csupán pár mozzanat. Cappuccino, Latte, Espresso Macchiato – egyetlen gombnyomással.

Azért, hogy a receptek elkészítése még egyszerűbb legyen, az egyadagos tejtartály teteje levehető, így könnyedén újratölthető egy következő recept elkészítéséhez. A tejtartály elemei mosogatógépben tisztíthatóak. Ráadásul kompakt dizájnkának, fémfelületeinek köszönhetően a kávéfőző minden konyhában jól mutat.

Tejjel vagy anélkül, ahogy szereti.

Nespresso kávéfőző

Egy csésze kávé több, mint egy egyszerű szünet. A kávézás külön szertartás. Tegye egyedülállóvá az élményt! Ne érje be kevesebbel, válassza a Nespresso-t: különös gondossággal válogatott kávék széles választékban, időtálló formavilágú, fejlett technológiájú kávégépek, kifinomult kiegészítők, csábító édességek és szolgáltatások minden igényre szabva. Mi más?

Nespresso kávé

Bevezetés

A Lattissima One kávéfőzőt azoknak ajánljuk, akik szeretnének elmerülni a tejes receptek világában – egyetlen gombnyomással. Cappuccino, latte vagy espresso macchiato – a háromféle tejes recept elkészítéséhez mindössze pár mozzanat szükséges. Töltsön annyi tejet a tartályba, amennyi a recepthez éppen szükséges, a tejhabosító közvetlenül a csészéjébe készíti el a tejhabot.

Nespresso kávé

Kávé- és tejes receptek egyetlen érintéssel

A kávéfőzőn található három gomb segítségével több csészeméret és tejes recept közül választhat: espresso és lungo, illetve a tejes receptek – egyetlen érintéssel.

Nespresso kávé

Innovatív és egyszerűen kezelhető tejes rendszer

A Lattissima One egyadagos tejtartályának köszönhetően egy csepp tej sem vész kárba: csak annyit kell öntenie a tartályba, amennyi a recepthez éppen szükséges. Azért, hogy a receptek elkészítése még egyszerűbb legyen, az egyadagos tejtartály teteje levehető, így könnyedén újratölthető egy következő recept elkészítéséhez, ráadásul a tejtartály elemei mosogatógépben tisztíthatóak – ennyire egyszerű.

Nespresso kávé

Magas nyomás, gyors felfűtés

A barista-minőségű kávé garanciája a Nespresso 19 bar nyomású rendszere, amely a kávékapszulákban őrzött összes aromát feltárja. Mindez csupán egy pillanat műve, hiszen a kávéfőzéshez a felfűtés alig 18 másodperc, a tejes receptekhez pedig csupán 33 másodperc.

Nespresso kávé

Minden csészében

A világ kiváló kávéit hozzuk el Önnek minden csészében, amely jobbá teszi a világot. Törődéssel és kreativitással tesszük igazán különlegessé a kávépillanatokat.

Nespresso kávé

Hosszútávú elköteleződés

Az AAA Sustainable Quality™ (Fenntartható Minőség) Programon kereszül beszerzett kávékért minőségi felárat fizetünk a farmereknek, és szociális - például nyugdíj– és biztonsítási programokba fektetünk, hogy ezáltal a jövő farmerei számára is biztosítsuk, hogy a kávétermelés egy jövedelmező vállalkozás legyen számukra.

Nespresso kávé

A cselekvés számít

Célunk, hogy 2022-re minden csésze Nespresso kávé karbonsemleges legyen.

Nespresso kávé

Hogyan rendelheti meg a kapszulákat?

Rendelje meg gyorsan és egyszerűen kedvenc Nespresso kávéőrleményeit, és vegye át rendelését akkor és ott, ahol Önnek a legkényelmesebb!

Interneten: Adja le rendelését gyorsan és egyszerűen a www.nespresso.com oldalon, a hét bármely napján, a nap 24 órájában!

Telefonon: Keresse Nespresso Kávészakértőinket az ingyenesen hívható 06 80 2582 80 telefonszámon.

Nespresso mobilapplikáció: Töltse le a Nespresso alkalmazását iPhone, iPad vagy Android™ készülékére.*

Boutique-ok: Látogassa meg Nespresso Boutique-jaink egyikét!

*Az iPhone és iPad az Apple Inc. bejegyzett védjegyei. Az Android™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

Nespresso kávé

Azonnali segítségnyújtás

Ha bármilyen kérdése van Nespresso kávégépével kapcsolatban, kérjük, hívjon minket a díjmentes 06 80 2582 80 telefonszámon, ahol munkatársaink az Ön rendelkezésére állnak! Előfordulhat, hogy a sok használat után kávégépe egy kis segítségre szorul. Ilyenkor egy előre egyeztetett időpontban elszállítjuk, és a javítás idejére igény szerint egy cseregépet biztosítunk. A részletekért kérjük, hívja a Nespresso Ügyfélszolgálatot.

Nespresso kávé

Kávékínálat

A Nespresso rendkívül sokféle kávéőrleményt kínál, melyekkel a nap bármelyik percében élvezheti a kávézás kényeztető élményét. Valamennyi Nespresso kávét elkészítheti tejjel vagy tejhabbal is, így számos receptet alkothat – például cappuccino-t, latte-t vagy espresso macchiato-t.

Nespresso kávé

Újrahasznosítás

Gyűjtse és adja le használt kapszuláit, ahogy Önnek a legkényelmesebb:

  • Online vagy telefonon leadott rendelés esetén: Válassza a „Használtkapszula-leadással” opciót rendelése során (normál vagy időzített szállítás esetén), majd adja le használt kapszuláit rendelése átvételekor a futárnál.
  • Bármelyik Nespresso Boutique-ban vagy Mini Boutique-ban: Az Önhöz legközelebb eső újrahasznosítási pontot megtalálja a www.nespresso.com weboldalon.
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés