Delonghi
DeLonghi EN640.B Gran Lattissima kapszulás kávéfőző, fekete
  • Cikkszám: 280678
Delonghi

DeLonghi EN640.B Gran Lattissima kapszulás kávéfőző, fekete

  • Cikkszám: 280678
139 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 399 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Kapcsolódó termékek

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
1 400 W
Kapszula típusa
Nespresso
Kávéfőző típusa
Kapszulás kávéfőző
Tejtartály
Igen
Állítható kávéhossz
Igen
Szín
Fekete

A Gran Lattissima kávégépnél három különböző csészeméret közül választhat és hat tejes receptet készíthet el egyetlen gombnyomással, hogy otthona kényelmében élvezhesse a kávéházi recepteket.

Részletes ismertető

Széles receptválaszték erőfeszítések nélkül

Élvezze az ízletes kávékat és tejes recepteket, melyeket egyetlen gombnyomással elkészíthet: készítsen egy kényeztető Cappuccino-t, egy lágy Latte Macchiato-t, egy testes Flat White-ot, vagy egy krémes Caffè Latte-t. Kávéját akár forró tejhabbal is feltöltheti, vagy élvezzen egy pohár forró tejet. Inkább feketén fogyasztaná kávéját? Válasszon a három féle csészeméret közül: Ristretto, espresso és lungo (hosszúkávé)

Egy érintés, és kész!

6 tejes recept egyetlen mozdulattal; ezt kínálja a Gran Lattissima. Cappuccino, caffé latte, flat white, latte macchiato, vagy egyszerűen csak forró tejhab vagy tej. Ha pedig egy fekete kávéra vágyik, készíthet ristretto-t, espresso-t vagy lungo-t – és mindez csak egy pillanat műve!

Intuitív vízkőmentesítés, energiatakarékosság

A Nespresso Gran Lattissima intuitív vízkőmentesítő funkciójával és a külön felszerelhető vízkőmentesítő csővel a tisztítás gyerekjáték. Ráadásul a géppel a bolygónkat is óvjuk, hiszen 9 perc használaton kívüli állapot után a készülék automatikusan kikapcsol.

Csak kényelmesen!

A tejes receptek elkészítése után a gép a ‘Clean’ jelzés felvillantásával jelzi, hogy tisztításra szorul. Ilyenkor egyszerűen csak tegyen egy edényt a cső alá, fordítsa a kapcsolót a ‘Clean’ állásba, és a többit a készülék már magától elvégzi. A levehető tejtartály mosogatógépben is tisztítható.

Magas nyomás, gyors felfűtés

A barista-minőségű kávé garanciája a Nespresso 19 bar nyomású rendszere, amely a kávékapszulákban őrzött összes aromát feltárja. Mindez csupán egy pillanat műve, hiszen a kávéfőzéshez a felfűtés alig 25 másodperc, a tejes receptekhez pedig csupán 40 másodperc.

Minden csészében

A világ kiváló kávéit hozzuk el önnek minden csészében, amely jobbá teszi a világot. Törődéssel és kreativitással tesszük igazán különlegessé a kávépillanatokat.

Hosszútávú elköteleződés

Az AAA Sustainable Quality™ (Fenntartható Minőség) Programon kereszül beszerzett kávékért minőségi felárat fizetünk a farmereknek, és szociális - például nyugdíj– és biztonsítási programokba fektetünk, hogy ezáltal a jövő farmerei számára is biztosítsuk, hogy a kávétermelés egy jövedelmező vállalkozás legyen számukra.

A cselekvés számít

Célunk, hogy 2022-re minden csésze Nespresso kávé karbonsemleges legyen.

Hogyan rendelheti meg a kapszulákat?

Rendelje meg gyorsan és egyszerűen kedvenc Nespresso kávéőrleményeit, és vegye át rendelését akkor és ott, ahol önnek a legkényelmesebb! Interneten: Adja le rendelését gyorsan és egyszerűen a www.nespresso.com oldalon, a hét bármely napján, a nap 24 órájában! Telefonon:Keresse Nespresso Kávészakértőinket az ingyenesen hívható 06 80 2582 80 telefonszámon. Nespresso mobilapplikáció: Töltse le a Nespresso alkalmazását iPhone, iPad vagy Android™ készülékére.* Boutique-ok: Látogassa meg Nespresso Boutique-jaink egyikét! *Az iPhone és iPad az Apple Inc. bejegyzett védjegyei. Az Android™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

Kávékínálat

A Nespresso rendkívül sokféle kávéőrleményt kínál, melyekkel a nap bármelyik percében élvezheti a kávézás kényeztető élményét. Valamennyi Nespresso kávét elkészítheti tejjel vagy tejhabbal is, így számos receptet alkothat – például cappuccino-t, latte-t vagy espresso macchiato-t.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés