Huawei
Huawei Band 7 Okoskarkötő, rózsaszín
  • Cikkszám: 271971
Huawei

Huawei Band 7 Okoskarkötő, rózsaszín

  • Cikkszám: 271971
Szín
Zöld
Rózsaszín
23 989 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
239 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
IOS operációs rendszer
Igen
Android operációs rendszer
Igen
Kijelző típusa
AMOLED
Bluetooth verzió
Bluetooth 5.0 BLE
Por-és vízálló
Igen
Magasság
44,35 mm
Szélesség
26 mm
Mélység
9,99 mm
Kijelző méret
1,47 inch
Szín
Rózsaszín
Igen
IOS operációs rendszer
Igen
Android operációs rendszer
AMOLED
Kijelző típusa
Bluetooth 5.0 BLE
Bluetooth verzió
Igen
Por-és vízálló
44,35 mm
Magasság

Határtalan erő karcsú formában

Úgy tűnik, hogy a Band 7 lenyűgöző AMOLED kijelzője a levegőben lebeg, egy jól lélegző heveder tetején, amely könnyedén körbeveszi a csuklót. A rendkívül keskeny keretek körvonalazzák a képernyőn megjelenő tartalmat, felhívva a figyelmet az Ön által kedvelt szolgáltatásokra és funkciókra.

Részletes ismertető

Állítsd be kedved szerint

Több mint 4000 kiváló óralap közül választhat, valamint ott az Always On Display (AOD), amely a legfontosabb információkat jeleníti meg, amikor a kijelző ki van kapcsolva.

Kövesse a Holdat a csuklójáról

Az új óralap nyolc holdfázist jelenít meg, mint például az újhold, a telihold és az első negyed, így az éjszakai romantika soha nem marad ki a kezéből.

Viselje kedvenc fényképét

A HUAWEI Health App segítségével emlékezetes óralappá változtathat egy értékes képet, hogy egy szeretett háziállat, dédelgetett emlék vagy ikonikus kép a látókörében és a közelben maradjon.

Üzemidő

Az akkumulátor fel van szerelve az üzleti utak és nyaralások kihívásaira, tipikus felhasználási idők esetén akár két hétig is működik, és akár 10 napig is intenzív használat esetén. Az exkluzív HUAWEI gyorstöltés a szükséges lendületet adhatja, ha nagyon szorít az idő, és mindössze ötperces töltéssel akár két napig használható!

Huawei TruSeen 4.0

A HUAWEI Band 7 támogatja az automatikus SpO2 és pulzusfigyelést, amelyet a HUAWEI TruSeen™ 4.0 hardver és egy intelligens energiatakarékos algoritmus tesz lehetővé, amely automatikusan rezeg, hogy figyelmeztessen, ha véroxigén szintje vagy pulzusa eltér az egészséges tartománytól.

Huawei TruSleep 2.0

A HUAWEI TruSleep™ 2.0 nyomkövető a szendergés első számú prioritását helyezi előtérbe, azonosítva hat fő alvással kapcsolatos problémát, miközben több mint 200 tudományosan megalapozott javaslatot kínál – így a megfelelő útra léphet!

Huawei TruSport

96 élénkítő edzésmód lefedi az Ön által leginkább kedvelt tevékenységeket, és még sok mást, a futástól a kerékpározáson* át az úszásig… vagy a jógáig! A HUAWEI TruSport™ fitneszrendszer olyan magas szintű mutatókat követ, mint a futóképesség-index, a VO2Max, a felépülési idő és az edzési hatás, adatvezérelt tippekkel és lebilincselő TriRing bejelentkezési feladatokkal.

*A kültéri ciklus csak a GPS-t támogató és EMUI 5.0/iOS 9.0 vagy újabb verziót futtató telefonok esetén támogatott.

Huawei TruRelax

A HUAWEI Band 7 a test, az elme és a lélek számára készült. A HUAWEI TruRelax™ stresszfigyelő megnyugtató légzőgyakorlatokat tartalmaz, hogy egy pillanat alatt a komfortzónájába kerüljön, a Healthy Living Shamrock pedig időben emlékeztet a hidratálásra és a gyógyszeres kezelésre, hogy biztosan jól érezze magát egész nap.

Az Ön univerzális intelligens asszisztense

A HUAWEI Band 7 folyamatos hozzáférést biztosít az életéhez, mivel közvetlen hozzáférést biztosít a telefon legfontosabb funkcióihoz, például a bejövő hívásokhoz és üzenetekhez, az időjárás-előrejelzésekhez és a zenevezérlőkhöz. A Band segítségével akár azonnali pillanatfelvételt is készíthet telefonjáról, vagy gyors válaszokat küldhet üzenetekre!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés