XIAOMI
Xiaomi Watch S1 Active Szíj, Zöld
  • Cikkszám: 274340
XIAOMI

Xiaomi Watch S1 Active Szíj, Zöld

  • Cikkszám: 274340

4 999 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Zöld

A Xiaomi S1 okosórához illeszkedő Active szíj viselete rendkívül kényelmes nemcsak a mindennapokban, de nagy igénybevételű, intenzív sportolás közben is, köszönhetően a légáteresztő anyagának és porózus kialakításának. Követi a csukló formáját, így olyan, mintha ott se lenne, nem okoz kellemetlen érzést.

Tapasztalja meg, milyen érzés a legjobbak legjobbjait viselni

Kényelmes és könnyű, ezt a pántot úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen kövesse a csukló formáját, ahelyett, hogy túlságosan odatapadna hozzá, így természetesen viselheti csuklóján.

Porózus és légáteresztő kialakítás

A levegő keringtetése gyerekjáték ezzel a porózus kialakítással, amely segít elvezetni az izzadságot a sportolás és a mindennapi tevékenységek során, megszabadítva a kellemetlen ragacsos érzéstől.

Alkalmas mindennapi viseletre

A többféle csat kialakítása teszi ezt a pántot sokoldalúvá. Függetlenül attól, hogy sportol vagy otthon van, a dupla körcsatos kialakítás garantáltan biztonságban tartja óráját.

Gyönyörű színek és könnyen tisztítható

A szennyeződésálló, könnyen tisztítható és természetes színekkel rendelkező szíj újszerűnek tűnik, még mindennapos hordás mellett is

Stabil és tartós

Nyújtsa ki, csavarja, nyomja - a repedésálló, nagy rugalmasságú anyag megkönnyíti a fel- és levételt.

*Napi használat:

Ne hordja túl lazán, hogy megakadályozza a szíj elcsúszását és a bőrhöz való dörzsölődését. Ne viselje túl szorosan sem, mert ez irritációt, például viszketést okozhat, mivel a bőr nem tud lélegezni. Hosszan tartó folyamatos viselés után távolítsa el az órát, hogy a csukló pihenhessen. Nagy intenzitású edzés után a lehető leghamarabb tisztítsa meg a csuklóját és az óraszíjat, hogy elkerülje az izzadságmaradványokat és a bőrirritációt. Úszás után a lehető leghamarabb tiszta vízzel mossa le az óraszíjat; száradás után pedig viselje újra.

Állítható hosszúság: 160 -220mm

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés