Xplora
Xplora XGO2 Gyermek okosóra, kék
  • Cikkszám: 274118
Xplora

Xplora XGO2 Gyermek okosóra, kék

  • Cikkszám: 274118
Szín
Fekete
Kék
Zöld
Rózsaszín

29 999 Ft / db
32 999 Ft / db helyett

db
-3 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Android operációs rendszer
Igen
Kijelző típusa
Színes TFT
Akkumulátor
700 mAh
Memória mérete
4 000 MB
Por-és vízálló
Igen
Súly
60 g
Kijelző méret
1,4 inch
Szín
Kék
Egyéb jellemzők
4G, 3G, 2G csatlakozás
Igen
Android operációs rendszer
Színes TFT
Kijelző típusa
700 mAh
Akkumulátor
4 000 MB
Memória mérete
Igen
Por-és vízálló
60 g
Súly

Az XGO2 magasabbra teszi a mércét a megfizethető, de funkciógazdag, mobiltelefonos és GPS-követéssel ellátott okosórák tekintetében. Rendelkezik mindazokkal a kiváló tulajdonságokkal, amit egy Xplora készüléktől elvárhat, az ár töredékéért.

Teljesen GDPR-kompatibilis, így garantáltan biztonságos módja a gyermekek digitális világba való belépésének.

A beépített G-szenzorral az XGO2 óránkkal pontosan nyomon követheti gyermeke lépéseit, amelyekkel Xplora érméket szerezhet, majd az úttörő Goplay platformunkon használhat fel.

GPS, BIZTONSÁGI ZÓNÁK ÉS SOS

Az XGO2 többféle funkciót használ arra, hogy meg tudja határozni az okosóra helyét. Lehetőség van biztonsági zónák beállítására a kulcsfontosságú helyeken, például otthon és az iskolában. Vészhelyzet esetén a gyermek megnyomhatja az SOS gombot, hogy értesítse az előre elmentett vészhelyzeti kapcsolattartókat a tartózkodási helyéről.

HANGÜZENETEK ÉS ÜZENETEK

Az XGO2 OKOSÓRA képes hívásokat kezdeményezni és fogadni az előre jóváhagyott kapcsolatokkal. Ezenkívül gyermeke szöveges üzeneteket, hangüzeneteket, emojikat fogadhat, és ugyanúgy válaszolhat.

FÉNYKÉPEK KÉSZÍTÉSE

Fotózz az órával! Az XGO2 0,3 megapixeles előlapi kamerája lehetővé teszi gyermeke számára, hogy fényképeket készítsen. A képeket egész nap megoszthatja Önnel, így Ön szülőként naprakészen láthatja, hogy mivel tölti az idejét. A képeket gyermeke a galériában tárolhatja, és egyéni háttereket állíthat be.

GOPLAY

Soha nem voltak még kevésbé aktívak a gyerekek, mint manapság, és ezen szeretnénk változtatni. A gyerekeknek fontos, hogy aktívak maradjanak, kutassák és fedezzék fel a körülöttük lévő világot, ezért indítjuk el a világ első olyan aktivitási platformját, amely a fizikai aktivitást a gyerekeknek szóló szórakozással kombinálja.

Az Xplora arról ismert, hogy az egyik legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb vállalat, amely gyermekek számára tervez viselhető készülékeket. Ez tette lehetővé, hogy úttörő szerepet töltsön be ezen a téren.

A Sony PlayStationnel, a Paramount Pictures "Dóra és az elveszett aranyváros" és a Fox Movies "Kémesítve" című filmjével kötött partnerségek bejelentésével az Xplora bebizonyítja, hogy több neves márka máris olyan innovatív vállalatokat keres, amelyek kreatívan és hatékonyan képesek olyan koncepciókat megvalósítani, amelyek a túlzott képernyőidő problémáját kezelik. Az Xplora aktivitási felülete arra ösztönözni a gyerekeket, hogy több időt töltsenek fizikai tevékenységekkel offline, cserébe virtuális jutalmakért, amelyeket online, egy játék platformon keresztül lehet beváltani.

Fontos: Az XGO2 SIM nélkül érkezik, ami azt jelenti, hogy külön SIM-kártyát kell beszerezni hozzá.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés