Bosch
Bosch Universal Cut 18V-65 Akkus nanoblade fűrész (06033D5202)
  • Cikkszám: 288234
Bosch

Bosch Universal Cut 18V-65 Akkus nanoblade fűrész (06033D5202)

  • Cikkszám: 288234
69 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
699 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
  • Egységár: 69 999 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Akkumulátor
2 500 mAh

A szabadkezes fűrészelés még soha nem volt ilyen egyszerű: a kényelmesen használható, akkus UniversalCut 18V-65 szerszámnak köszönhetően. Ezzel a könnyű és nagy teljesítményű fűrésszel nem szükséges befogni a munkadarabot, megrajzolni a vágás vonalát, vagy egyéb előkészületet tenni – különféle fűrészelési feladatokhoz használható az otthoni és kerti barkácsoláskor. Optimalizált ergonómia a kétkezes fűrészeléshez – ideális a nehezebb feladatoknál. A NanoBlade technológiával a fűrészelés kényelmes és rezgésmentes, a fűrészlapok pedig nem igényelnek karbantartást. Ez a szerszám tökéletes a fában, faalapú anyagokban és műanyagban történő egyenes és merülőfűrészeléshez. Használata egyszerű: a UniversalCut 18V-65 egyszerűen használható fordulatszám-kapcsolóval és SDS-rendszerrel rendelkezik a könnyű késcseréhez. Ez a szerszám a 18V POWER FOR ALL ALLIANCE rendszer része. Egyetlen akkumulátor minden 18V POWER FOR ALL szerszámhoz.

Részletes ismertető

Gyors és egyszerű fűrészlapcsere

A tartozékok csatlakoztatására szolgáló SDS rendszer gyors és egyszerű, szerszám nélküli fűrészlapcserét tesz lehetővé, valamint biztosítja a fűrészlap automatikus megfeszítését zárt kupaknál.


Váratlan leállások nélkül

A töltési szint kijelzője folyamatosan mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, így irányítás alatt tarthatók a munkakörülmények, és nincs váratlan leállítás vagy késés a lemerült vagy töltés alatt lévő akku miatt.


Sebességszabályozó gomb az állítható irányításhoz

A jól végzett munka és a túlterhelés kockázatának elkerülése érdekében a Bosch Constant Electronic sebességszabályozó gombot használ a szerszám lágy indításához és a teljesítménynek a munkadarab anyagához igazodó gyors megváltoztatásához.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés