A digitális kijelző nagy sokoldalúságot biztosít: 6 programmal van felszerelve, amelyekkel mindenféle pizzát és egyéb ételt elkészíthetsz: nápolyi pizzát, vékony és ropogós pizzát, tepsis pizzát, fagyasztott pizzát vagy akár saját receptjeidet is.
A kivehető pizzakő mellett a csomag tartalmaz egy nagy méretű alumínium lapátot és egy exkluzív receptkönyvet, amelyet a nápolyi séf, Valerio La Rosa állított össze.
A Pizza PRO 2 perc sütő teljesen elektromos, így otthon is olyan pizzát készíthetsz, mintha pizzériában sült volna. Emellett kiemelkedik a biztonság terén is: a kényszerített szellőzéses hűtőrendszer és a háromszintű szigetelésű üvegablakos ajtó garantálja, hogy a külső falak még maximális hőmérsékleten is hidegek maradnak.
Műszaki adatok
Kettős fűtőszál: felső 1200 W, alsó 500 W
Hőmérséklet: 80°C - 450°C, 60 perces időzítő
Digitális kijelző 6 programmal: manuális, nápolyi, vékony, tepsis, kör alakú pizza, fagyasztott
Különálló hőmérsékletszabályzás felül és alul
Belső világítás
Kényszerített szellőzéses hűtőrendszerrel ellátott hideg falak
Háromrétegű boroszilikát üveg az ajtóban a maximális szigetelés érdekében
Tartozékok: 32x32 cm-es természetes kordierit kőlap, Ø30 cm-es alumínium lapát
Tápellátás: AC 220-240V ~ 50-60Hz
Teljesítmény: 1600-1850 W
Méretek (Sz x M x Mé): 44 x 28,2 x 47,5 cm
Súly: 12,2 kg
Egyszerű házi pizza recept
Hozzávalók a tésztához:
500 g liszt (általános vagy pizzaliszt)
300 ml langyos víz
1 teáskanál só
1 teáskanál cukor
1 zacskó szárított élesztő (7 g)
2 evőkanál olívaolaj
Feltétekhez:
200 g reszelt sajt (mozzarella vagy kedvenc sajtkeverék)
200 g paradicsomszósz
Oregano, bazsalikom ízlés szerint
Kedvenc feltétek: szalámi, gomba, paprika, olívabogyó stb.
Tészta elkészítése:
Keverd össze a száraz hozzávalókat (liszt, só, cukor, élesztő). Fokozatosan add hozzá a langyos vizet és az olívaolajat. Gyúrd össze, amíg sima tésztát kapsz. Takard le, és hagyd kelni meleg helyen 1-2 órán át.
Előkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 220°C-ra (vagy a pizza sütőt magasabb hőmérsékletre, ha van). Nyújtsd ki a tésztát kör alakúra, és helyezd sütőpapírra vagy pizzakőre.
Feltétek:
Kend meg a tésztát paradicsomszósszal, szórd meg sajttal, és helyezd rá a kívánt feltéteket.
Sütés:
Süsd 2-3 percig, amíg a szélek aranybarnák lesznek, és a sajt teljesen megolvad.




















Mindenkinek csak ajánlani tudom. A piac egyik legjobb pizzasütője. Valódi nápolyi pizzát süt. Persze jó és olasz alapanyag kell hozzá. Gyors melegedés, 450°C hőfok, 1-2 perces sütés. Jó programok. Sok jót olvastunk róla, de tényleg jó. Olasz a gyártó is, így őkbiztos tudják hogyan kell pizzasütőt gyártani.