Electrolux
Electrolux SRK1S s-bag® Tartozék készlet
  • Cikkszám: 274354
Electrolux

Electrolux SRK1S s-bag® Tartozék készlet

  • Cikkszám: 274354

9 999 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

A kezdő készletben benne van minden, amire szüksége van porszívója karbantartásához (porzsák, szűrő, illatosító)

Az s-bag® Classic Long Performance porzsákok 50% -kal hosszabb ideig használhatók, mint a hagyományos modellek. A porzsák hozzájárul az optimális légáramláshoz, és állandó szívóerőhöz. Porszívója akkor is hatékonyan szedi össze a szennyeződéseket, amikor a porzsák megtelik.

A tiszta szűrő nélkülözhetetlen a hatékony takarításhoz. A szűrő befolyásolja a porszívó szívóerejét, és gondoskodik róla, hogy a készülékből távozó levegő valóban tiszta legyen. Ez a Hygiene szűrő megfogja a legkisebb polleneket, penész spórákat, atkákat és egyéb allergéneket, így gondoskodik az egészséges otthoni környezetről.

Az univerzális motorszűrő megvédi a porszívója motorját a portartályban lévő porszemcséktől. Az optimális teljesítmény fenntartása érdekében ezt a szűrőt minden negyedik porzsákcserével egy időben ki kell cserélni.

Az esti rózsa illatú s-fresh ™ illatgyöngyök megtöltik otthonát egy gyönyörű rózsakert illatával, amelyek a forró nyári napokat idézik. Csak nyissa ki a tasakot, szórja ki a földre az illatgyöngyöket, majd porszívózza fel. Vagy bele is szórhatja közvetlenül a porzsákba, mikor éppen cseréli.

A csomag tartalma:

4 db s-bag® Classic Long Performance (hosszú élettartamú) porzsák (1 csomag)

1 db Hygiene szűrő

1 db univerzális motorszűrő

4 db s-fresh® esti rózsa illatú illatgyöngy (1 csomag)

A porzsákok az alábbi porszívó családokhoz használhatók: UltraSilencer, UltraOne, Classic Silence, Ergospace, SilentPerformer, Power Force, Pure D9

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés