PROFESSZIONÁLIS 20 BAR NYOMÁS BIZTOSÍTJA A TÖKÉLETES KÁVÉ ÍZÉT
A kiváló kávé több fontos eljárások kombinációjának eredménye, amelyek közül az egyik a nyomás, a 20 bar. És mi teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávégyártásban? Az őrölt kávé és az előfőzés megfelelő összenyomása sok összetevőt szabadít fel a kávéból, amelyek az eszpresszót tökéletes illatú és ízléses csésze kávévá teszik. Az előfőzés alacsony nyomáson megy végbe, ami a kávé duzzanatát okozza, majd teljes nyomás alatt forró víz kezd folyni a kávén.
30 MÁSODPERCEN BELÜL ELKÉSZÍTHETI KEDVENC KÁVÉJÁT
Az első csésze kávé mindössze 30 másodperc alatt élvezhető, az áttekinthető működés és az intuitív működésnek köszönhetően. Csak néhány egyszerű lépéssel születik meg egy csésze kávé.
FORGATHATÓ GŐZKAR A KIVÁLÓ TEJHABHOZ
Ha Ön a krémes cappuccino vagy latte rajongó, akkor értékelni fogja a beépített rozsdamentes gőzkart, melynek segítségével néhány perc alatt ízletes tejhab készíthető. Továbbá az gőzkar segítségével különböző teákat is készíthet kedvére, egyszerűen válassza ki a forró víz programot.
PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐK, AMELYEK MEGKÖNNYÍTIK A KÁVÉ KÉSZÍTÉST
A megfelelő mennyiségű kávé tükröződik a csésze kávé ízében. Nagy segítséget fog jelenteni a mérőpohár, melynek köszönhetően mindig ideális mennyiségű kávét tud elhelyezni. A kávétömörítő tamper segítségével a kávét egyszerűen egyenítheti ki, nyomhatja össze, hogy készen álljon a kávéfőzésre.
20 baros teljesítmény ellenére nagyon gyenge kávét kaptunk. 10 perc elteltével is csepeg. Nagy csalódás volt.