BENQ
BenQ Projektor Full HD - MH733
  • Cikkszám: 280351
BENQ

BenQ Projektor Full HD - MH733

  • Cikkszám: 280351
358 379 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
3 583 Pont
db
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Támogatott felbontás
1920 x 1080p
Fényerő
4 000 ANSI lumen
Súly
2,5 kg
Szín
Fehér
Zajszint
33 dBA

USB kártyaolvasó a számítógép nélkül is megtartható prezentációkért

A számos, többek között JPEG, PDF, Microsoft Word, Excel és PowerPoint fájlformátumokat támogató MH733 A típusú USB csatlakozójának köszönhetően a prezentációt tartó felhasználóknak nem szükséges laptopot használniuk a képek vagy dokumentumok kivetítéséhez.

Részletes ismertető

Élénk képmegjelenítés a megfelelően megvilágított, közepes méretű tárgyalókban

A 4000 lumen fényáram a nagyobb alapterületű tárgyalók akár 40 fős közönsége előtt is tökéletesen megvilágított prezentációkat tesz lehetővé, elősegítve a résztvevők hatékony együttműködését és jegyzetelését. A nagy fényerőnek köszönhetően kiemelkedőbb képminőség nyújtható, még a hallgatóság legtávolabb helyet foglaló tagjai számára is egyértelműen leolvashatók a megjelenített diák, a képek és a videók élénkebb színekben jelennek meg, a szövegek és a finomabb részletek pedig kristálytisztán kivehetők.

Nagy kontraszt az éles szövegmegjelenítésért

Az iparág legkedvezőbb kontrasztját és képpont-kitöltési tényezőjét nyújtó BenQ projektorok kimagaslóan valósághű megjelenítését kölcsönöznek a feketeárnyalatok számára, a karaktereket, grafikonokat és táblázatokat pedig a kiváló olvashatóság érdekében kristálytisztán jelenítik meg. A kiemelkedő kitöltési tényező egyrészt megnöveli a fekete, fehér és színes árnyalatok színtisztaságát, másrészről mérsékli a szemfáradtságot, hogy az előadó és közönsége kizárólag a bemutatandó tartalomra összpontosíthasson.

Kristálytiszta, 1080 képpontos Full HD felbontás a kiterjesztett megtekintésért

Az 1080 képpontos Full HD felbontásnak köszönhetően hatékonyabbá válhatnak a professzionális előadók. A kiváló, két megapixeles felbontással a kedvező olvashatóság érdekében borotvaélesen jelennek meg a szövegek, részletesebbé válik a képmegjelenítés, és további lehetőségek állnak rendelkezésre a kiterjesztett tartalmakért.

Egyszerűen megtartható vezeték nélküli prezentációk a külön megvásárolható WDRT8192 adapter segítségével

A Wi-Fi-képes MH733 projektorral kényelmesen, vezeték nélküli módon vetítheti ki a számítógépen vagy mobileszközön tárolt tartalmakat a QCast alkalmazáson keresztül. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy egy vezeték nélküli USB-adaptert csatlakoztat a projektor hátlapján található, „WIRELESS DONGLE” elnevezésű porthoz.

*Az USB-aljzattal ellátott, vezeték nélküli WDRT8192 adapter külön megvásárolható kiegészítő

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés