BENQ
BenQ Projektor WXGA - MW809STH
  • Cikkszám: 280367
BENQ

BenQ Projektor WXGA - MW809STH

  • Cikkszám: 280367
239 709 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
2 397 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Támogatott felbontás
valós SVGA (800x600), Tömörített felbontás: Maximális WUXGA (1920x1200)
Fényerő
3 600 ANSI lumen
Súly
2,6 kg

Hosszan tartó képminőség

A DLP chipet a por okozta képromlástól védő zárt kialakítással és a DLP vetítési technológia ipari szintű tartósságával a BenQ oktatási projektorok képesek fenntartani a hosszan tartó képminőséget a színromlás kiküszöbölésével. A nem DLP projektorokkal ellentétben a BenQ oktatási projektorok prémium képminőséget biztosítanak, amely megegyezik a vadonatúj projektorok eredményével a lámpacsere után.

Részletes ismertető

Porfelhalmozódás-gátló érzékelő ellenáll a por felhalmozódásának

A színkerék-érzékelőket zseniális porfelhalmozási funkcióval rendelkező MW809STH meghosszabbítja az optimális teljesítményt azáltal, hogy elutasítja a hagyományos érzékelőkön felhalmozódó port, hogy blokkolja az IR jelet, és villogást, rendellenes színeket vagy akár leállást okozzon.

Akadálytalan oktatás helyszűke nélkül

Az MW809STH rövid távon nagy képernyőt kínál 0,49-es rövid vetítési aránnyal, így kiküszöböli a zavaró árnyékokat és tükröződéseket a diákok és a tanárok számára, hogy szabadon részt vehessenek és együttműködhessenek a tábla előtt.

Kompromisszumok nélküli nagy fényerő

Az MW809STH 3,600 nagy ANSI lumen fényerőt és felbontást produkál a tökéletes vetítési teljesítmény érdekében, éles képekkel és éles szöveggel, még világos előadóteremben is. A nagy fényerő tiszta tartalmat biztosít magas környezeti megvilágítás mellett, lehetővé téve a fények bekapcsolva tartását az órákon a jegyzeteléshez és az interaktív együttműködéshez.

Nagyobb képek

A BenQ oktatási projektorok számos felbontást és vetített képméretet kínálnak, hogy megfeleljenek a különböző osztálytermi igényeknek. Az éles, akár 120 hüvelykes képminőséggel rendelkező, ultrarövid vetítési távolságú oktatási projektoraink fokozott osztálytermi sokoldalúságot biztosítanak alacsonyabb költségek mellett.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés