BENQ
BenQ Projektor WXGA - MW826STH
  • Cikkszám: 280368
BENQ

BenQ Projektor WXGA - MW826STH

  • Cikkszám: 280368
255 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
2 559 Pont
db
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Támogatott felbontás
valós SVGA (800x600), Tömörített felbontás: Maximális WUXGA (1920x1200)
Fényerő
3 500 ANSI lumen
Súly
2,6 kg

Kompromisszumok nélküli nagy fényerő

Az MW826STH 3,500 nagy ANSI lumen fényerőt és felbontást produkál a tökéletes vetítési teljesítmény érdekében, éles képekkel és éles szöveggel, még világos előadóteremben is. A nagy fényerő tiszta tartalmat biztosít magas környezeti megvilágítás mellett, lehetővé téve a fények bekapcsolva tartását az órákon a jegyzeteléshez és az interaktív együttműködéshez.

Részletes ismertető

Éles olvashatóság a nagy kontrasztaránynak köszönhetően

Az oktatásban széles körben használt szövegekhez, számokhoz és táblázatokhoz ideális BenQ oktatási projektorok kihasználják a DMD chip digitálisan vezérelt mikrotükreinek natív DLP előnyeit. A BenQ oktatási projektorok azáltal, hogy teljesen kikapcsolják a fényvisszaverő mikrotükröket, hogy mély, valódi feketéket hozzanak létre, magas natív kontrasztarányt hoznak létre az éles olvashatóság és az éles felbontás érdekében minden egyes alpixelnél.

Tartós tökéletes kép a DLP technológiától

A DLP chipet a por okozta képromlástól védő zárt kialakítással és a DLP vetítési technológia ipari szintű tartósságával a BenQ oktatási projektorok képesek fenntartani a hosszan tartó képminőséget a színromlás kiküszöbölésével. A nem DLP projektorokkal ellentétben a BenQ oktatási projektorok prémium képminőséget biztosítanak, amely megegyezik a vadonatúj projektorok eredményével a lámpacsere után.

Magas DLP pixel kitöltési tényező a kiváló megtekintési élményért

A BenQ DLP projektorok kategóriaelső, magas kitöltési tényezővel rendelkeznek, minimalizálva az egyes pixelek körüli fekete szegélyeket, hogy kiküszöböljék a nem DLP projektorokban gyakran megfigyelhető rettegett "képernyőajtó-effektust". A BenQ oktatási projektorok kiváló felbontást és tisztaságot biztosítanak kis méretű szövegekben és finom részletekben a gyönyörűen rendelt képekhez a pixeles grafikák helyett.

Nagyobb képek

A BenQ oktatási projektorok számos felbontást és vetített képméretet kínálnak, hogy megfeleljenek a különböző osztálytermi igényeknek. Az éles, akár 120 hüvelykes képminőséggel rendelkező, ultrarövid vetítési távolságú oktatási projektoraink fokozott osztálytermi sokoldalúságot biztosítanak alacsonyabb költségek mellett.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés