Overmax
Overmax Multipic 2.5 Full HD LED projektor
  • Cikkszám: 266077
Overmax

Overmax Multipic 2.5 Full HD LED projektor

  • Cikkszám: 266077
31 499 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
314 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Támogatott felbontás
1280x720 p
Fényerő
2 000 ANSI lumen
Izzó élettartama
50 000 óra
Csatlakozók
HDMI, USB, AV, AUDIO OUT, IR
Vetítési méret
40 - 120"
Szín
Fehér

A Multipic 2.5 egy kiváló kivetítő, amely nem csak egy filmvetítésen, de egy üzleti prezentáción vagy tudományos előadáson sem okoz csalódást. A 3,93'-es, 3 lencsés LCD-képernyő által kibocsátott kép a képarány változtatásával és akár 120” -os képméret elérésével az Ön igényeihez igazítható. A természetes színvisszaadásnak köszönhetően a megjelenített filmek és fényképek rendkívüli mélységűek.

Részletes ismertető

Kivetítő hosszú évekig

A projektorlámpa hosszú élettartamát a gondos anyagválasztás biztosítja. Ennek eredményeként a lámpa akár 50 000 órát is kibír, ami majdnem 6 év folyamatos használatot jelent. A Multipic 2.5 csendes és hatékony hűtőrendszerrel is rendelkezik, amely megakadályozza az alkatrészek felmelegedését. A projektor hosszú élettartamára is nagy hatással van.

Tökéletes paraméterek

A fejlett technológiai anyagok és a jól kidolgozott technológia biztosítja, hogy a Multipic 2.5 projektor képe mindig olvasható legyen, színei pedig tökéletesen visszaadhatók. Az 50 W-os LED-lámpák tökéletesen kiegyensúlyozott fényereje (2000 lumen) és nagy kontrasztja (1500:1) a megjelenített film vagy prezentáció kiváló vételét biztosítják. A 3 lencsés objektív lehetővé teszi, hogy akár 120 hüvelykes méretű képet készítsen, és saját igényeihez igazítsa.

Overmax Multipic 2.5 Full HD LED projektor

Otthoni szórakoztató központ

A projektor kompakt mérete, kis súlya és az állványra szerelhető fogantyúk lehetővé teszik, hogy bárhová magával vigye és bárhol használhassa. A projektor több aljzattal (HDMI, USB, AV Audio Out, IR) van felszerelve, amelyek kibővítik funkcióit, így tökéletes helyettesíti a számítógép képernyőjét vagy monitorát. A távirányítóval egyszerűen kezelheti a beállításokat és dönthet a képforrásról. Ezenkívül a Multipic 2.5 hangszóróval is rendelkezik, így nincs szüksége további hangforrásra.

Overmax Multipic 2.5 Full HD LED projektor


Egyszerűen használható

A projektor használata rendkívül egyszerű. A Keystone kézi képjavító funkció biztosítja, hogy a kép tökéletesen téglalap alakú legyen, függetlenül a projektor szögétől. Ugyanilyen egyszerűen módosíthatja a képarányt 16:9-re vagy 4:3 -ra, vagy elforgathatja 180 fokkal.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés