Eta
Eta Mezo II 0034 90000 Konyhai robotgép
  • Cikkszám: 272423
Eta

Eta Mezo II 0034 90000 Konyhai robotgép

  • Cikkszám: 272423

69 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
600 W
Űrtartalom
4 000 ml
Fokozatok száma
6 db
Funkciók száma
8 db
Tartozékok
Nagy 4 l kapacitású rozsdamentes edény átlátszó fedéllel; Könnyű használatot biztosító fogantyúk; Dagasztó horog; Habverő lapát; Keverő lapát; Flexi lapát; Reszelő tartozék 4 reszelővel; Húsdaráló (átmérő 54 mm); Fémes daráló kamra; Mechanikus biztosíték túlterhelés ellen; 3 méretű daráló lapok; Kolbászféléket töltő tartozék (kolbász, virsli, hurka); Húscsöveket készítő tartozék; Sütemény formázó; Műanyag beöntő; Töltő eszköz; Kioldó kar
Keverőtál anyaga
Fém
Húsdaráló feltét
Igen
Szín
Fehér/Piros

Az ETA 0034 90000 MEZO II egy multifunkciós konyhai robotgép, mely segítségére lesz finom ételek készítésében, a különféle tészták dagasztásában, habverésében és keverésében. A robot összeszerelése és karbantartása nagyon egyszerű feladat, amely mindössze néhány percet vesz igénybe.

A 600 W-os bemeneti teljesítménnyel és fordulatszám-stabilizátor, amely optimális teljesítményt biztosít az alapanyagok feldolgozásakor, egy nagyon praktikus és hatékony segédeszközzé varázsolja a készüléket. A MEZO II robot egyedülálló planetáris keverő rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi az edények tartalmának jobb és szisztematikusabb feldolgozását. A tápkábel hossza 1,2 m.

A biztonsági hőbiztosíték túlterhelés esetén bekapcsol és így védi a motort károsodás ellen. A csúszásgátló lábak növelik a MEZO II robot nagyobb stabilitását. Dönthető karjának biztonsági rendszere lehetővé teszi a tartozékok könnyű cseréjét és ezzel együtt a robot nem kívánt elindítását akadályozza meg, és felemelt helyzetben lévő biztonsági zár megkönnyíti a kezelést.

A MEZO II konyhai robotgéphez tartozik egy nagyméretű, 4 literes rozsdamentes acél tál, amely akár 2 kg tészta feldolgozásához is elegendő. A tálhoz tartozik egy átlátszó fedél, amelyen a nyílás lehetővé teszi a hozzávalók könnyebb betöltését működés közben.

A krémekhez és a könnyű tésztákhoz egy dagasztó horgot, habverő lapátot, keverő lapátot és flexi habverő lapátot is tartalmaz a csomag. A robottartozékok között található még egy reszelő tartozék 4 db reszelővel, egy 54 mm átmérőjű húsdaráló (3 méretű darálólap közepes, durva és nagyon durva daráláshoz), egy toldalék kolbász, virsli és hurka töltéséhez, egy tartozék Kebbe készítéséhez, egy sütemény formázó és nem utolsósorban egy műanyag beöntő, töltő eszköz és kioldó kar.

ETA Mezo II Konyhai robotgép

A robottal végzett munka során folyamatosan szabályozhatja a sebességet az alapanyag-feldolgozás optimális intenzitása érdekében. A kiváló minőségű, fém fogaskerekek biztosítják a sebességváltó hosszú élettartamát.

Ha szeretne még többet kihozni robotgépéből, válogasson a kiegészítő tartozékok között. Az opcionális kiegészítők között lehetőség van speciális mák- és gabonadaráló, citrusprés, fagylalt vagy fagyasztott joghurt készítésére szolgáló rögzítés, 5 lemezes reszelő tartozék, bogyóprés és még sok más vásárlására.

Az ETA ennek a terméknek motorra való 3 éves hosszabbított garanciát biztosít. A hosszabbított garanciát ITT lehet regisztrálni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés