SENCOR
Sencor STM3621GR-EUE3 Konyhai robotgép, zöld
  • Cikkszám: 278325
SENCOR

Sencor STM3621GR-EUE3 Konyhai robotgép, zöld

  • Cikkszám: 278325

22 999 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok:
229 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
600 W
Fokozatok száma
6 db
Magasság
30,5 cm
Mélység
21,3 cm
Szélesség
36,2 cm
Szín
Zöld

A motornak köszönhetően még a legmagasabb fordulatszámon történő munkavégzés se jelent problémát. Többfunkciós kialakításnak köszönhetően számtalan ételkészítési fortélyt meg tud valósítani a készülékkel. Szinte már egyedülálló, hogy a Sencor márka három különböző színben kínálja a robotgépet.

Több funkció egy készülékben

A konyhai robotgép minden szükséges funkciót el tud látni a konyhában. Gyúr, habosít, az alapanyag hőmérsékletétől függetlenül. Bátran nevezhető helytakarékosnak, mert egyszerre több konyhai gép feladatát el tudja látni. Ezen kívül bajonett rendszer biztosítja a gyors és egyszerű tartozék és feltét cseréket.

Mi az a bolygóműves dagasztó-, keverő- és habverőrendszer?

Ez a rendszer garantálja a tökéletes munkát! A fejet egyszerre mindkét irányba forgatja a tál tartalmának csomómentes, maradékmentes összekeverése érdekében.

A három nélkülözhetetlen tartozék

Ballonos habverő

Akár nyolc tojásfehérjét is felverhet vele, így kiváló állagú tejszínhabot, lágy krémeket vagy akár majonézt is készíthet vele.

Dagasztó horog

Bármilyen nehéz tésztát könnyedén meggyúrhat – mindegy, hogy pizzához vagy kenyérhez készül.

Habverő

Bármilyen könnyű tésztát elkészíthet, miközben kellő levegő marad benne, mintha csak kézzel keverte volna össze.

Biztonság mindenekelőtt

Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érje Önt semmilyen baleset. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva.

Nem kell aggódnia a tisztítás és karbantartás miatt

A Sencor tervezői fröccsenésgátló fedéllel szerelte fel a készüléket, így nem kell többet foglalkozni a konyhapult takarításával. A pihentetésre váró krémeket, tésztákat egyszerűen lefedheti a keverőtálhoz tartozó műanyag zárfedéllel. A kialakításnak köszönhetően a robotgép tisztítása gyorsan és egyszerűen elvégezhető.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés