Dreame
Dreame Bot L10 Pro robotporszívó, fehér
 • Cikkszám: 286551
Dreame

Dreame Bot L10 Pro robotporszívó, fehér

 • Cikkszám: 286551
120 599 Ft / db
133 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 205 Pont
db
-13 400 Ft kedvezmény
 • Gyári garancia: 24 hónap
 • Egységár: 120 599 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Maximális működési idő (használattól függően)
150 perc
Nedves tisztítás
Igen
Szín
Fehér
Porkapacitás
570 ml
Porszívó típus
Robot porszívó
Porszívószűrő típus
EPA

A Dreame Bot L10 Pro egy rendkívül nagy teljesítményű eszköz, amely nemcsak felporszívózza a padlót, hanem fel is mossa. A porszívó formája korlátlan lehetőséget biztosít a nehezen elérhető helyek elérésére, a modern akadályérzékelő technológia pedig minimálisra csökkenti a készülék megzavarásának kockázatát. A robot 270 ml-es víztartállyal rendelkezik, és a üzemideje eléri a 2,5 órát, ami akár 250 m2 felület tisztítását is jelenti.

Részletes ismertető

Akár 4000Pa!

Ami az L10 Pro-t megkülönbözteti a többi modelltől, az az erőteljes, 4000 Pa-os szívóerő, ami azt jelenti, hogy a robot a szabványos porszívókhoz hasonló, ám bizonyos esetekben meghaladja a teljesítményt. Ez biztosítja, hogy még a legkisebb szennyeződés, por vagy haj se maradjon a padlón. Ez több, mint amit egy robotporszívótól elvárna!

Okos dizájn

A Dreame Bot L10 Pro egy 2 az 1-ben eszköz. A robot könnyedén meg tudja tisztítani a padlót a szennyeződésektől, mivel képes egyszerre porszívózni és felmosni. A 270 ml-es víztartály nagy felület tisztítására elegendő, a portartályban pedig akár 570 ml szennyeződés is elfér. Sőt, az 5 fokozatú zajcsökkentésnek köszönhetően bármikor takaríthat vele..

Fejlett navigációs technológia

Az L10 Pro egyedileg alakítja a takarítási útvonalakat az egyes helyiségek térképe alapján. Az LDS lézeres navigáció és a SLAM algoritmusok segítségével a robot cikk-cakk útvonalon navigál anélkül, hogy egy centimétert is kihagyna, így a porszívózás hatékonyabb lesz. Egy alkalmazás lehetővé teszi az eszköz távoli vezérlését és még alaposabb takarítását.

Érzékeli az akadályokat

A High Precision 3D technológiának köszönhetően az L10 Pro valós idejű választ ad. Sokkal jobban érzékeli az akadályokat még gyengén megvilágított helyiségben is. Nem ütközik a bútoroknak, és nem ütközik a padlón lévő dolgoknak sem. Sőt, az L10 Pro akár 20 mm-es magasságig is legyőzi az akadályokat, így könnyedén áthajt a szőnyegen vagy átlépi a küszöböt.

Erőteljes tisztító rendszer

A robot 4 fokozatú tisztító rendszert kínál. Az oldalkefe eltávolítja a port a nehezen elérhető helyekről, például a sarkokból, míg a főkefe a morzsák és a haj felszedéséért felelős. Ezenkívül megakadályozza, hogy a haj összegabalyodjon. A 4000 Pa szívóteljesítményével az L10 Pro könnyedén felszívja a nagy törmeléket, a kétrétegű E11 szűrő pedig még a 0,3 mikronos részecskéket is befogja. A készülék megszabadítja az állattartókat a szőrtől, és gondoskodik egy baktériummentes és gyerekbarát otthonról.

Hosszú működési idő

Az 5200 mAh-s akkumulátor akár 2,5 órás üzemidőt jelent egyetlen töltéssel. A robot nagy lakástulajdonosok számára is alkalmas, és akár 250 m2 terület tisztítását is el tudja végezni. Még többet szeretne? A Dreame készüléke automatikusan visszatér a töltőállomáshoz, ha a töltési szint túl alacsony. Sőt, kiszámolja a munka befejezéséhez szükséges energiamennyiséget, és pontosan ennyivel tölti fel. Miután feltöltötte, ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta, így időt takarít meg.

Igényeidre szabva

Az alkalmazás segítségével tisztító zónákat hozhat létre, például bekapcsolhatja a helyszíni takarítást, amely során az L10 Pro megtisztítja az Ön által kijelölt területeket, vagy a zónatisztítást kiválasztva egy nagyobb helyet a tisztításhoz. Ezen kívül lehetőség van virtuális fal létrehozására, hogy a porszívó az Ön által kijelölt helyeken ne takarítson.

Intelligens tisztítás L10 Pro segítségével

A porszívó érzékelőkkel van felszerelve, amelyek megvédik Önt a nem kívánt problémáktól. Elég vékony ahhoz, hogy behajtson bútorok vagy ágy alá, de csak akkor teszi ezt, ha a mélyedés nem túl alacsony. Esésérzékelőkkel rendelkezik, így nem esik le a lépcsőn, és az éltisztító funkció gondoskodik arról, hogy otthona minden centimétere tiszta legyen. A készülék nem csak gondoskodik Önről, de ráadásul nem is igényel felesleges odafigyelést!

Hangvezérlés

Mostantól a porszívózás szórakoztató lesz! Az L10 Pro hangvezérlést kínál, és kompatibilis az Amazon Alexa asszisztenssel. Csak annyit kell tennie, hogy "Alexa, kapcsolja be a porszívót" és kész. Ezenkívül a Dreame terméke a Mi Home alkalmazáson keresztül csatlakozik más háztartási készülékekhez.

A doboz tartalma

 • Dreame Bot L10 Pro
 • Töltő állomás
 • Tisztító kefe
 • Tápkábel
 • Víztartály
 • Mop
 • Oldalsó kefe
 • Használati utasítás
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés