Dreame
Dreame L10 Prime Robotporszívó
  • Cikkszám: 289604
Dreame

Dreame L10 Prime Robotporszívó

  • Cikkszám: 289604
296 999 Ft / db
329 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
2 969 Pont
db
-33 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 36 hónap
  • Egységár: 296 999 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Maximális működési idő (használattól függően)
210 perc
Szín
Fehér
Porkapacitás
450 ml

Szeretné kellemesebbé tenni a takarítást? A Dreame L10 Prime segítségével otthona takarítása élvezetes lesz. Ezzel a robotporszívóval egyszerre porszívózhat és moshatja fel padlót és a szőnyeget, így időt takaríthat meg. 4000 Pa szívóteljesítmény jellemzi, amely lehetővé teszi, hogy alaposan megszabaduljon a különféle típusú felületekről származó szennyeződésektől. A modern LDS technológia felelős a helyiségek pontos szkenneléséért, sőt, a strapabíró akkumulátor (5200 mAh) akár 210 percnyi munkát tesz lehetővé egyetlen töltéssel. Ezen kívül minden műveletet egy alkalmazás is megkönnyít.

Részletes ismertető

Nagy szívóerő

A Dreame L10 Prime-ot nagy, 4000 Pa szívóteljesítménye különbözteti meg társaitóll, ami mindig tisztán tartja otthona padlóját. Hatékonyan távolítja el a szőrt, a port, a szennyeződést és a törmeléket olyan területekről, mint a szőnyegek, padlók és még a hozzáférhetetlen sarkok is. Sőt, a haj gubancolódását is megelőzi. Ez garantálja az alapos tisztítást, és élvezheti is a tiszta és jól karbantartott felületeket.

Beépített navigáció

A Dreame robotporszívó a nagyobb kényelem érdekében a legmodernebb LDS navigációs rendszerrel van felszerelve. Felelős a pontos térképezésért, szkennelésért és útvonaltervezésért. Ezenkívül 3D-s térképet készít az egész házról. Sőt, az L10 Prime ideális lesz többszintes otthonok számára, mivel érzékelőkkel van felszerelve az esések észlelésére. Így az L10 Prime rendkívüli takarítást biztosít az egész otthonában.

Hosszú működési idő

A Dreame L10 Prime egy nagy, 5200 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, így a maximális üzemidő 210 perc porszívózás vagy felmosás esetén néma üzemmódban, vagy 150 perc, ha egyidejűleg porszívózik és felmosunk normál üzemmódban. Ez teszi ezt a tisztítórobotot tökéletessé a nagy területű otthonok számára.

Felmosó funkció

A Dreame L10 Prime takarítórobot nemcsak a napi porszívózásban segít, hanem a padló felmosásában is. A nagy munkafelület és a padlóra nehezedő aktív nyomás jellemzi, így otthona mindig tisztán fog ragyogni. Sőt, a készletben található felmosópárna segít megszabadulni a makacs szennyeződésektől. Ezen kívül képes automatikusan felemelkedni, max. 7 mm, így a robot könnyedén legyőzi az olyan akadályokat, mint a szőnyegek vagy a küszöbök.

Mobil alkalmazás

Az L10 Prime robot-ot az Ön igényeire tudja szabni a Dreamehome alkalmazásnak köszönhetően. Ezzel beállíthatja a tisztítási preferenciáit, a szívóteljesítményt, vagy meghatározhatja a robot útvonalát otthona adott helyiségeiben és területein. Sőt, a még kényelmesebb működés érdekében a robotot hanggal is irányíthatja, hiszen kompatibilis a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Hey Siri programokkal.

Navigáció

LDS

Szívóerő

4000 Pa

Portartály űrtartalma

450 ml

Az akkumulátor kapacitása

5200 mAh

A bázisállomás kapacitása

2,5 l

A bázisállomás méretei

423 × 340 × 440 mm

A robotporszívó méretei

350 × 350 × 103,8 mm

Maximális működési idő

210 perc (csak porszívózás vagy csak felmosás csendes üzemmódban) 150 perc (porszívózás és felmosás normál üzemmódban)

Szűrő típusa

EPA RHF5

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés