Asus
Asus 4G-N16 LTE modem router
  • Cikkszám: 274511
Asus

Asus 4G-N16 LTE modem router

  • Cikkszám: 274511

26 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Wifi Szabvány
N/wifi4
WiFi sebessége
300 Mbit/s
Wifi sebessége
300 mbit/sec
LAN portok száma
1 port
LAN portok száma
1 db
Működési frekvencia
2.4 GHz
WPA2
Igen

Az ASUS 4G-N16 nem egy közönséges Wi-Fi router. Csak helyezzen be egy 4G LTE SIM-kártyát, és a beépített modem szupergyors mobil szélessávon keresztül vezeték nélkül csatlakozik az internethez. Akár 150 Mbps-os letöltéseket és 50 Mbps-os feltöltéseket is élvezhet.

5,3X gyorsabb 4G LTE sebesség

A 4G-N16 segítségével értékelni fogja a 4G LTE mobil szélessávú technológia döbbenetes sebességét, különösen akkor, ha a hagyományos szélessávú hozzáféréstől távol él. Akár 150 Mbps letöltésre és 50 Mbps feltöltésre képes.

Kábelmentes 3G/4G WAN és 300 Mbps Wi-Fi

Élvezze a 4G LTE mobil szélessáv kábel nélküli kényelmét! 

A 4G-N16 beépített SIM-kártyanyílással rendelkezik, amely lehetővé teszi a mobil szélessávú kapcsolat megosztását 300 Mbps Wi-Fi-n keresztül bárhol otthon vagy az irodában. Böngésszen az interneten, töltsön le alkalmazásokat, streameljen médiát és még sok mást – rendetlen kábelek nélkül!

Az igazi vezeték nélküli hálózat, ahol szüksége van rá

A 4G-N16 páratlan használati kényelmet kínál. A hosszú távú tesztek széles körű kompatibilitást és megbízhatóságot garantálnak. Csak helyezzen be egy SIM-kártyát, és élvezze a 3G/4G mobil szélessávú csatlakozás kényelmét bárhol otthonra és SOHO-ra, kevesebb kábelrenddel.

Levehető és bővíthető 4G LTE antennák

A külső mobil szélessávú antennák jobban teljesítenek, mint a belső antennák. Beltérben a legjobb 4G LTE vétel általában az ablak közelében található, de ha ez nem praktikus, akkor a leszerelhető antennáknak köszönhetően könnyedén hozzáadhat antennahosszabbító kábelt.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés