LEGO®
LEGO® Speed Champions 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34) (76917)
  • Cikkszám: 279669
LEGO®

LEGO® Speed Champions 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34) (76917)

  • Cikkszám: 279669
7 190 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
71 Pont
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Életkor
9 év
Téma
LEGO® Speed Champions
Érdeklődési kör
Járművek

LEGO - 76917 - LEGO Speed Champions 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34)

Ezt a megépíthető LEGO® Speed Champions Nissan Skyline GT-R (R34) modellmásolatot (76917) a Halálosabb iramban című film ikonikus autója ihlette. A 9 éves vagy nagyobb gyerekek, autóimádók vagy a népszerű filmsorozat rajongói egyaránt átélhetik az izgalmas építést, mielőtt büszkén kiállítanák ezt a játékautót, vagy eljátszanák vele a szélsebes utcai versenyjeleneteket.

Részletes ismertető

Nagyszerű ajándék autórajongóknak

Ez a Fast & Furious játék telis-tele van az eredeti modell autentikus részleteivel, köztük az oldalán lévő, ikonikus festéssel, hátsó légterelővel, elülső ráccsal, bámulatos kerékívekkel és az utasülésen található nitro üzemanyagtartállyal. Emellett egy Brian O'Conner minifigurát is találsz, amit a vezetőülésre helyezve akciódús játékba vághatsz bele.

Szórakoztató, digitális élmény LEGO rajongóknak

A LEGO Builder appal felnagyíthatod, megforgathatod és megjelenítheted a modell képét, így a fiatal és idősebb építők egyaránt életre kelthetik alkotásukat tableten vagy okostelefonon, ami remek sikerélményt nyújt.

Hordozható méret – A 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34) modell 5 cm magas, 16 cm hosszú és 7 cm széles, amivel otthon és útközben is játszhatsz

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés