LEGO®
LEGO® Star Wars™ Klónkatona™ és harci droid™ harci csomag (75372)
  • Cikkszám: 290738
LEGO®

LEGO® Star Wars™ Klónkatona™ és harci droid™ harci csomag (75372)

  • Cikkszám: 290738
9 590 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
95 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Életkor
7 év
Téma
LEGO® Star Wars™
Érdeklődési kör
Star Wars

Inspiráld a 7 éves vagy nagyobb ifjakat, hogy eljátsszák a Star Wars: A klónok háborúja izgalmas jelenteit ezzel a LEGO® Star Wars™ Klónkatona és harci droid harci csomaggal (75372). 4 LEGO Star Wars minifigurát és 5 LEGO figurát tartalmaz – Shock Trooper klónkatona, 3 klónkatona, 3 szuper harci droid és 2 harci droid – ikonikus fegyverekkel az akciódús játékhoz. A LEGO® építőszetthez tartozik egy koronglövő Star Wars speeder bike a 2 klónkatonának és egy megépíthető STAP speeder jármű a harci droidnak. A tri-droid a 3 pöccintős kilövővel és a védekezőállás a korongvetővel tovább fokozza a kreatív játéklehetőségeket.

Nézd meg a LEGO Builder appot, ahol útmutatókat, valamint nagyító és forgató képmegjelenítő eszközöket találsz, amelyek felturbózzák a gyerek építési élményét!

Részletes ismertető

Ezzel a megépíthető játékkészlettel remekül lehet külön is játszani, de a szereplők és az építmények széles választékával, más LEGO® Star Wars szettekkel is kombinálhatók (ezek külön kaphatók).

Klónkatona és harci droid harci csomag gyermekeknek – Játszd el újra a Star Wars: A klónok háborúja jeleneteit ezzel a megépíthető akciójátékkal, amely LEGO® figurákat, speeder bike-ot és még sok mást tartalmaz.

4 LEGO® Star Wars™ minifigura és 5 LEGO figura az akciókért – Shock Trooper klónkatona, 3 klónkatona, 3 szuper harci droid és 2 harci droid válogatott kiegészítőkkel.

Megépíthető LEGO® Star Wars™ speeder bike – A speeder bike-nak 2 korongvetője van, 2 tartóval a rombolóknak és hellyel 2 klónkatonáknak.

Kreatív játék határok nélkül – Tri-droid forgó felsőrésszel és 3 pöccintős kilövővel, egy STAP speeder a harci droidnak, egy fedezékállás korongvetővel, egy hődetonátor elem és még sok más.

Ajándék 7 éves vagy nagyobb Star Wars™ rajongóknak – Ajándékozd ezt a vidám, gyűjthető építőjátékot olyan gyerekeknek, akik szeretik a Star Wars: A klónok háborúja című filmet.

LEGO® Star Wars™ építőjátékok minden korosztálynak – A LEGO Star Wars építőjátékokkal a gyerekek és a felnőttrajongók újraalkothatják az ikonikus jeleneteket, akciódús kalandokat találhatnak ki vagy egyszerűen csak kiállíthatják a modelleket.

215 elemből álló kompakt szett – A tri-droid 12 cm magas, 15 cm hosszú és 13 cm széles.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés