JBL
JBL Quantum Stream mikrofon
  • Cikkszám: 272601
JBL

JBL Quantum Stream mikrofon

  • Cikkszám: 272601

39 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Érzékenység
-37 dBA
Frekvenciatartomány
20 Hz - 20 kHz
Iránykarakterisztika
Mindenirányú

A JBL Quantum Stream két hangfelvételi mintájával könnyedén válthat a kardioid mikrofon között, amely egyetlen hangot hangosan és tisztán szólaltat meg, és egy mindenirányú mikrofon között, amellyel több hangot rögzíthet, vagy akár egy élő előadást is.

Univerzális rögzítés

Szerelje fel mikrofonját tetszés szerinti módon, hogy bármilyen helyhez vagy helyzethez illeszkedjen. A három beállítási lehetőség és a megfordítható állvány lehetővé teszi a JBL Quantum Stream 360 fokos mozgatását, kameraállványhoz való csatlakoztatását, szórókeret-karhoz való rögzítését stb.

JBL technológia a tökéletes hangátvitelhez

Mindig hangosan és tisztán jöjjön át. A Quantum Stream kettős 14 mm-es elektret kondenzátora és magas, 96 kHz-es mintavételi frekvenciája minden hangot rögzít a tökéletes hangátvitel érdekében.

Mindig tudja, ha néma állapotban van

Némítás vagy némítás feloldása egy gombnyomással. Az RGB gyűrűs jelzőfény megerősíti állapotát, így mindig tudni fogja, mikor hallják.

Hangfigyelés egyszerű hangerőszabályzással

Figyelje a mikrofon hangját a kívánt módon. Kényelmesen szabályozhatja számítógépe hangerejét közvetlenül a fejhallgatójáról, a mikrofonról vagy a számítógépről.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés