EcoFlow
EcoFlow Glacier Hűtőszekrény, 38 L
 • Cikkszám: 287362
EcoFlow

EcoFlow Glacier Hűtőszekrény, 38 L

 • Cikkszám: 287362
379 990 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
3 799 Pont
db
 • Gyári garancia: 36 hónap
 • Egységár: 379 990 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

Kempingezni megy, vagy esetleg szabadtéri rendezvényt szervez? Vigye magával az EcoFlow Glacier hűtőszekrényt. Űrtartalma eléri a 38 litert és két rekesszel van felszerelve. Lehetővé teszi az élelmiszerek hűtését és fagyasztását, valamint jégkocka készítőként is működik. Sőt, vezeték nélkül is működhet a tölthető akkumulátornak köszönhetően (nem tartozék) vagy vezetékesen – például AC aljzathoz csatlakoztatva. Sőt, környezetbarát anyagokból készült, és többféleképpen tölthető.

Részletes ismertető

2 független rekesz

Hétvégi kempingre indul? Vigye magával az EcoFlow Glacier-t. A hűtőszekrény 2 rekesszel van felszerelve: az egyik 23 literes, a másik pedig 15 literes, így például az egyik rekeszben italokat, a másikban élelmiszereket tárolhat. Sőt, a kezelőpanel lehetővé teszi a készülék működésének vezérlését: az egyik rekeszt fagyasztás funkcióra, a másikat hűtési funkcióra kapcsolja, vagy mindkét rekeszben kapcsolja be a hűtést/fagyasztást. Sőt, a hűtőszekrényt 38 literes teljes kapacitása jellemzi, amely 60 doboz ital tárolását teszi lehetővé.

Jégkocka készítő

Vágyik egy frissítő italra egy forró napon? Az Ecoflow Glacier-rel ez lehetséges! A hűtőszekrény jégkocka készítővel van felszerelve, amely körülbelül 18 jégkockát készít 12 perc alatt (ha a környezeti hőmérséklet 25 °C és a víz hőmérséklete 15 °C). Mostantól bárhol is van, hozzáférhet a hideg italokhoz.

Gyors hűtés – alacsony energiafogyasztás

Már nem kell túl sokáig várnia, hogy az italjai kihűljenek. Ha a Max módot használja, csak körülbelül 15-20 percbe telik, amíg az egység hőmérséklete 30 °C-ról 0 °C-ra / 32 °F-ra csökken. Eco módban pedig a hűtőszekrény kevesebb, mint 1 kWh energiát használ fel naponta.

Kényelmes szállítás

Az EcoFlow Glacier-t hordozható és ergonomikus kialakítása jellemzi. Szállítását kerekek és 2 fogantyú könnyíti meg - így nem kell a hűtőt a tartalmával együtt cipelni. Sőt, a tartozékokat egyszerűen leválaszthatja, ha nincs rájuk szükség, például ha a hűtőt az autó csomagtartójában szeretné szállítani. A kerekek és a fogantyúk nem részei a készletnek, azokat külön kell megvásárolni.

Többféle töltési mód

Az EcoFlow Glacier hűtőszekrényt (vezeték nélküli működéshez újratölthető akkumulátorral) 3 módon töltheti fel, a még nagyobb szabadság érdekében. Csatlakoztathatja egy AC konnektorhoz (180 W) - körülbelül 2 óra 15 perc múlva készen áll a további használatra. Emellett kábeles autós töltőt is használhat, amely 4 óra (12 V) vagy 2 óra 7 perc (24 V) alatt feltölti a hűtőszekrényt. Ha ökológiai megoldásokra fogad – csatlakoztassa az EcoFlow Glacier-t napelemekhez (240 W) –, akkor 2 óra 5 perc elteltével készen áll a működésre. Ezenkívül a készülék kompatibilis a Delta sorozat EcoFlow töltőállomásaival és a Power Kits berendezéseivel.

Egyszerű, intuitív kezelés

A hűtőszekrény kezelése egyszerű és kényelmes, így nem jelent majd problémát. LCD kijelzővel és vezérlőpanellel van felszerelve, amely lehetővé teszi a működés testreszabását. A gombokkal be-/kikapcsolhatja a készüléket, beállíthatja a hőmérsékletet vagy bekapcsolhatja a jégkocka készítőt. Ezenkívül az alkalmazásból ellenőrizheti a hátralévő működési időt, a készülék hőmérsékletét, a teljesítmény előzményeket stb. Élvezze az EcoFlow Glacier által kínált megoldásokat.

Hatékony és biztonságos áramellátás

Az EcoFlow Glacier vezeték nélküli, és 298 Wh-s akkumulátorra (plug-in akkumulátor) van szüksége az áramellátáshoz. Lehetővé teszi az élelmiszerek 24 órás hűtését és 10 órás fagyasztását. Segítségével laptopját is feltöltheti. Az újratölthető akkumulátort a csomag nem tartalmazza. Az EcoFlow Glacier vezetékesen is működhet, csak csatlakoztassa egy tápegységhez, például egy hálózati aljzathoz vagy autós töltőhöz. Ezenkívül a hűtőszekrény akkumulátor túlmelegedés elleni védelmet is kínál, így biztonságosan használhatja.

A csomag tartalma:

 • Hűtőszekrény
 • Hálózati adapter + AC kábel
 • Autós töltő+kábel
 • Kosár
 • Mérőpohár jégkockák kikanalazásához
 • Használati utasítás

Tulajdonságok:

Kapacitás: Bal oldali rekesz: 23l, Jobb oldali rekesz: 15l, összesen: 38 l

Méretek: 776 x 385 x 445 mm (kerekek és fogantyúk nélkül), 845 x 385 x 445 mm (kerekekkel és fogantyúkkal)

Vízállóság: IPX5

Energiafogyasztás:

 • Hűtőszekrény: 0,3 kWh/24 h (környezeti hőmérséklet 25°C / 77°F, beállított hőmérséklet 4°C / 39°F)
 • Fagyasztó: 0,7 kWh/24 h (környezeti hőmérséklet 25°C / 77°F, beállított hőmérséklet -18°C / 39°F)

Zajszint: Jégkocka készítő: 50 dB (A), hűtőszekrény: 42 dB (A)

WiFi: 2.4G

Bluetooth

Súly: 23 kg (kerekekkel és fogantyúkkal együtt)

AC bemeneti feszültség: 100-240 V, 50/60 Hz

AC bemeneti teljesítmény: 180 W

Kimeneti teljesítmény:

 • Töltés napelemekkel: 240 W (11-60 V, max. 13A)
 • Töltés autós töltővel: 192 W (12/24 V, max. 8A)
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés