LG
LG 50NANO796PC 50" Nanocell Smart TV
  • Cikkszám: 274054
LG

LG 50NANO796PC 50" Nanocell Smart TV

  • Cikkszám: 274054

179 999 Ft / db
199 999 Ft / db helyett

  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Képátló
126 cm
Képátló
50 inch
Képernyő típus
NANOCELL
Képernyő felbontás
4K
Smart
Igen
USB portok száma
2 db
HDMI csatlakozók száma
3 db
Magasság
70,8 cm
Szélesség
112,1 cm
Mélység
23,2 cm
Energiaosztály
G
Súly
12,4 kg
USB csatlakozó
Igen
WiFi
Igen
Tovább olvasom
126 cm
Képátló
50 inch
Képátló
NANOCELL
Képernyő típus
4K
Képernyő felbontás
Igen
Smart
2 db
USB portok száma

A NanoCell TV tiszta színei lenyűgözőek a Real 4K felbontásban. Körülbelül 8 millió képponttal a TV képei láthatóan élesebbek és részletesebbek, mint bármely HD TV-n. A NanoCell TV valódi 4K felbontását NanoCell technológia egészíti ki a páratlan 4K élmény érdekében. A megújult kezdőképernyő személyre szabott tartalomjavaslatokat jelenít meg, könnyű hozzáférést biztosít a kedvencekhez, és lehetővé teszi az összes csatlakoztatott eszköz egy helyen történő kezelését.

Mindegyik szín tiszta.

Az LG NanoCell TV a nanotechnológiánk nanorészecskéit használja a színek szűrésére és finomítására, eltávolítva a szennyeződéseket az RGB hullámok hosszából. Az eredmény? Csak precíz és tiszta színek jelennek meg a képernyőn, az élénk és valósághű képek érdekében.

A TV, amely többet kínál.

Az LG NanoCell TV-t úgy tervezték, hogy optimalizálja otthona kialakítását. Elegáns és minimalista formái műalkotásként simulnak a falhoz, szépséget és eleganciát kölcsönözve környezetének.

Nagyszerű teljesítmény nagy képernyőkön.

A tiszta színek az LG NanoCell TV-k fejlett technológiáival kombinálva otthonát mozivá varázsolják. HDR technológiánk, a legújabb Dolby innovációk és a vadonatúj mozi mód hiteles moziélményt nyújtanak.

Itt megtalálhatja az összes kedvenc műsorát és filmjét.

Hozzáférés az Apple TV, a Disney+, a Netflix és az LG Channels alkalmazáshoz. Válasszon a legújabb filmek, tévésorozatok, dokumentumfilmek és élő sportesemények közül – mindezt egy helyen.

Nano Gaming. A tévé sok tapasztalati ponttal.

Ugorjon a legsötétebb barlangokból az új világok extrém fényességébe az LG NanoCell TV-vel, amely élénk színeket visz játékaiba. A felhőalapú játéktechnológia és az automatikus, kiváló minőségű képbeállítás valóban izgalmas játékélményt biztosít.

Soha nem látott irányítás.

Kiváló játékélmény. A Game Optimizer automatikusan módosítja a képbeállításokat, optimalizálja a grafikát és a láthatóságot, hogy minden játékkal a legjobb játékélményt biztosítsa.

Nano Sport. Győztes sportteljesítmény.

Az LG NanoCell TV izgalmas élménnyé varázsolja a játéknézést. A Bluetooth Surround Sound segítségével otthon is megtapasztalhatja a stadion hangulatát, és a Sport Alert funkcióval nem marad le semmiről a kedvenc csapatairól.

Gondolja, hogy tudja, mit jelent az "okos"? Gondolja át újra.

Az LG ThinQ azért van itt, hogy maximalizálja a tévézés élményét. Válassza ki kedvenc hangasszisztensét, és hangjával kezelje tévéjét a teljesen újratervezett kezdőképernyőnek köszönhetően, amely még nagyobb irányítást és kényelmet biztosít.

Mint egy varázspálca.

A mutatós távirányítót ergonomikus és praktikus kialakítással, valamint mutató- és görgetőrendszerrel újratervezték a gyorsabb keresés érdekében. Az integrált mesterséges intelligencia könnyű hozzáférést biztosít a szolgáltatásokhoz, míg a főbb tartalomszolgáltatók gyorsbillentyűi segítségével kiválaszthatja kedvenc műsorait és filmjeit.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés