TCL

TCL 65C805 65" QD-Mini LED 4K Smart TV

  • Cikkszám: 288979
319 900 Ft / db
349 900 Ft / db helyett

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
-30 000 Ft kedvezmény
Ne maradj le a legjobb árakról!
3 199 Pont
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Képátló
164 cm
Képátló
65 inch
Képernyő típus
QLED
Képernyő felbontás
4K, Ultra HD
Smart
Igen
USB portok száma
1 db
HDMI csatlakozók száma
4 db
Magasság
89,8 cm
Szélesség
144,4 cm
Mélység
32 cm
Energiaosztály
G
Súly
20,7 kg
USB csatlakozó
Igen
WiFi
Igen
Tovább olvasom
164 cm
Képátló
65 inch
Képátló
QLED
Képernyő típus
4K, Ultra HD
Képernyő felbontás
Igen
Smart
1 db
USB portok száma

Feltűnő fényerő, precíz kontrasztszabályozás

Az egyedülálló háttérvilágítási technológia kompromisszumok nélküli kontrasztot, fényerőt és egyenletességet biztosít a hihetetlen látvány érdekében, bármilyen környezetben.

Részletes ismertető

Kiváló kontraszt, részletek és feltűnő fényerő

A 4K HDR PREMIUM 1300 segítségével élvezheti a kép részleteit, a lenyűgöző fényerőt, az ultramély feketét és a pontos, élénk színeket.

144 Hz-es natív kijelző a prémium mozgáshoz

144 Hz-es natív kijelző a prémium megjelenítéshez gyorsan mozgó képeken.

Lenyűgöző HDR a forrástól függetlenül

Számos módja van a legjobb HDR képminőség elérésére a TV-n: HDR10, HDR HLG, HDR10+ , HDR DOLBY VISION és DOLBY VISION IQ. Ez a TCL TV mindegyiket támogatja!

Játssz profiként

A HDMI 2.1, ALLM, 144 Hz VRR és 120 Hz VRR támogatással, játéksávval, Freesync Premium Pro és 240 Hz-es játékgyorsítóval automatikusan megtapasztalhatja a legsimább akciót, a legalacsonyabb késleltetést és a legjobb képbeállításokat a játékhoz.

240 Hz-es játékgyorsító a zökkenőmentes játékélményért

A TCL legújabb, 240 Hz-es DLG (Dual Line Gate) technológiájával az automatikus tartalombeállító funkció magasabb frissítési gyakoriságot és alacsonyabb késleltetést biztosít. Csak egy érintésre van a sokkal zökkenőmentesebb játékélménytől.

Magával ragadó, mozgó hang áramlik körülötted

A hang még soha nem szólt ilyen jól. Érezzen mélyebb kapcsolatot az Ön által kedvelt történetekkel és zenével olyan hangokkal, amelyek lélegzetelállító realizmussal mozognak körülötted.

Prémium keret nélküli fém kivitel központi állvánnyal

A TCL C80 sorozat elegáns, fémes középső állvánnyal* rendelkezik, így ez a nagy képernyős TV könnyen felhelyezhető bármilyen otthoni felületre. A funkcionális elegancia a teljesítménnyel párosul a tökéletes harmónia érdekében.

* Központi állvány: 50'', 55'', 65'', 75'', 85'' modelleknél

TCL Mini LED - A képek ékköve

A TCL Mini LED csodálatos képet képes megjeleníteni. A Mini LED a háttérvilágítás legfejlettebb formája, amely elképesztő fényerőt képes kifejleszteni a legfinomabb részletek megjelenítéséhez, és pontosan szabályozni ezt a fényerőt a képernyő egészén. Más technológiákkal, például a Quantum Dot és a VA panel technológiával együtt a nagyszerű fényerő mellett kiemelkedő kontrasztot, mély feketéket és élénk, természetes színeket biztosít.

QLED - Kvantumpont technológia a csodálatos színekért

A Quantum Dot technológiával a TCL C80 sorozat több mint 1 milliárd szín és árnyalat megjelenítésére képes, ami nagyjából lefedi a modern tartalmakban használt DCI-P3 színspektrumot. Merüljön el a lenyűgözően részletes, élénk színekkel, részletekkel és mélységgel teli képekben.

HDR akár 1300 nit fényerővel

Csodálatos kontraszt, fényerő és részletesség. A C80 akár 1300 nit fényerővel igazán lenyűgöző HDR-effektust képes elővarázsolni, míg a nagy fényerő nappal is kényelmes nézést biztosít, még világos szobákban is. Élvezze a lenyűgöző részletgazdagságot világos és sötét jelenetekben egyaránt.

*A jellemzők, specifikációk és tanúsítványok modellenként, méretenként és régiónként eltérőek lehetnek.
*4K HDR Premium 1600 a 98'' mérethez ; 4K HDR PREMIUM 1500 a 85'' mérethez ; 4K HDR PREMIUM 1300 az 50'', 55'', 65'', 75'' mérethez.

 

144Hz Motion Clarity PRO biztosítja a mozgás maximális élességét és megjelenítését

A C80 sorozat 144 Hz-es frissítési frekvenciát biztosít, így a játékok, sportok és filmek leggyorsabb jelenetei is mindig maximális élességgel és finomsággal jelennek meg.

HDR MULTIFORMAT - az összes HDR formátum támogatása

Élvezze a nagyszerű HDR-élményt a forrástól függetlenül. Több HDR formátum létezik, amelyek meghatározzák a minőséget: HDR10, HDR HLG, HDR10+ , HDR DOLBY VISION és DOLBY VISION IQ.

Ez a TCL TV mindet támogatja!
A Dolby Vision HDR formátum különösen fontos, mivel számos streaming szolgáltatásban, a legújabb játékkonzolokban és az UltraHD Blu-Ray adathordozókon használják.
A C80-as sorozat emellett kiegészül a Dolby Vision IQ-val, amely a nagyszerű Dolby Vision képet automatikus képoptimalizálással egészíti ki a tartalom alapján és a környezeti fényérzékelőt is használva. Így a nap bármely szakában a lehető legjobb képet élvezheti.

Game Master Pro 2.0 - Játszon úgy, mint egy profi!

A Game Master Pro 2.0 játékfunkciócsomaggal előnyre tehet szert a konkurens játékosokkal szemben. Játék közben nem csak a tökéletes grafika fontos, hanem a gyors reakciók és az alacsony válaszidő is. A HDMI 2.1 és a 144 Hz-es VRR, 120 Hz-es VRR, a FreeSync Premium Pro, a 240 Hz-es játékgyorsító és az ALLM támogatásával a játék valóban élmény. A VRR segítségével a játékok gyönyörűen simán és szaggatásmentesen futnak, a gyors 144 Hz-es frissítési frekvencia vagy az akár 240 Hz-es DLG pedig éles, sima mozgást és a lehető legrövidebb válaszidőt biztosítja. Az ALLM funkció biztosítja a lehető legjobb játékteljesítmény automatikus beállítását, amikor a legmodernebb játékkonzolt vagy nagy teljesítményű, HDMI 2.1-képes PC-t csatlakoztat a tévéhez.

240Hz-es Accelerator - 240Hz-es frekvencia a legélesebb és legsimább számítógépes élményért

A legújabb 240 Hz-es DLG (Dual Line Gate) technológiával a képernyő valódi 240 Hz-es frissítési frekvenciára képes, így a legigényesebb játékosok számára is a lehető legrövidebb bemeneti késleltetést és a legsimább, legélesebb mozgásmegjelenítést biztosítja a játékokban.

*A 240 Hz-es frissítési sebességet egyedülálló algoritmusok és technológiák teszik lehetővé.

HDMI 2.1 teljes 4K@144Hz támogatással

Nem csak, hogy le lesz nyűgözve, de egyenesen a játék közepén találja magát!

A HDMI 2.1* használatával 4K felbontásban, 144 Hz-es képkocka/másodperc sebességgel történő játék zökkenőmentes és késleltetésmentes élményt nyújt.
*A jellemzők, specifikációk és tanúsítványok modellenként, méretenként és régiónként eltérőek lehetnek.
*Támogatja az Enhanced Audio Return Channel (eARC), Audio Return Channel (ARC), Automatic Low Latency Mode (ALLM), Consumer Electronics Control (HDMI-CEC), 4K@144Hz és Variable Refresh Rate (VRR) a HDMI 2.1 specifikációnak megfelelően.
* 4K@144Hz esetén HDMI 2.1-es HDMI-vel rendelkező számítógépre van szükség.

Dolby Vision - Atmos - a legmodernebb kép- és hangtechnológia

A legmodernebb Dolby Vision képtechnológiával és a legmodernebb Dolby Atmos térhatású hangtechnológiával úgy érezheti magát, mintha moziban lenne. Élvezze a nagyszerű film-, tévéműsor- és játékélményt.

*A Dolby Vision a Dolby Laboratories védjegye. A Dolby, a Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegyei.

Google TV

Fedezze fel az új filmeket és műsorokat az összes előfizetett szolgáltatásból. A már megnézett és az Önt érdeklő tartalmak alapján tett javaslatok segítségével könnyedén megtalálhatja a következő kedvenc tartalmát.

Google Assistant kihangosító alkalmazás

A Google TV kéz nélküli hangvezérlése teljes rugalmasságot biztosít. Anélkül, hogy felállna a székéből, kiválaszthatja a tartalmakat, elindíthatja az alkalmazásokat, bekapcsolhatja a TV-t, átkapcsolhatja a bemeneteket, filmeket kereshet és még sok minden mást. Ez egyszerű, felhasználóbarát és hihetetlenül kényelmes.

*A hangvezérlés be- vagy kikapcsolható a TV alján található külön mikrofonkapcsoló be- vagy kikapcsolásával.
* Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem minden országban érhetők el. A rendelkezésre állás függvényében.

Google Meet - Legyenek együtt

A Google Meet segítségével könnyedén kezdeményezhet egyéni hívást, vagy csatlakozhat csoportos híváshoz videochat vagy hanghívás céljából. Küldjön jegyzeteket, hang- vagy videójegyzeteket stb.

*Kompatibilis USB-kamera szükséges. Külön megvásárolható.
*A Google Meet a Google LLC védjegye.

Kompatibilis az Amazon Alexával

Alexa lehetővé teszi, hogy a hangjával irányítsa a világot

Az Amazon Alexa a felhőben él, és egyre okosabb. Kérje meg Alexát, hogy játsszon le egy zenét, hallgassa meg a híreket, nézze meg az időjárást, állítsa be a TV hangerejét, váltson csatornát, irányítsa az intelligens otthonát és még sok minden mást.
*Alexa-kompatibilitás lehetővé teszi, hogy az Amazon Alexa eszközökkel, beleértve az Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot és Echo Plus (külön megvásárolható) készülékeket, vezérelje a TV-t.

Élvezze a tartalmak óriási választékát a legjobb HDR minőségben

A Google TV hatalmas mennyiségű tartalmat kínál, és mivel a TCL 98P74 sorozat minden HDR formátumot támogat, mindig a lehető legjobb formátumban játszhatja le a tartalmakat. Különösen fontos a Dolby Vision támogatás, így a legjobb minőségben élvezheti a Netflix, az HBO Max, a Disney+ és sok más szolgáltatását. A HDR10+ is támogatott.

Keret nélküli fémszerkezet

Ez az elegáns kialakítás bármilyen belső térbe illeszkedik, és jobban kiemeli magát a képernyőt. A keret nélküli kialakítás jobban kiemeli a nagy képet.

*A jellemzők és specifikációk modellenként, méretenként és régiónként változhatnak.

Apple AirPlay 2 és HomeKit támogatás

Apple AirPlay 2 és HomeKit támogatás Osszon meg tartalmakat, irányítsa készülékét és szórakozzon. Könnyedén csatlakoztathatja az Apple-eszközökhöz, és hagyhatja, hogy a tévé az intelligens otthon részévé váljon, és élvezheti a tartalomnézést az Apple TV alkalmazásból.

Multisound - a TV-ről és a csatlakoztatott fejhallgatóról származó hangok egyidejű lejátszása

A Multisound funkció lehetővé teszi a TV-ről és a csatlakoztatott fejhallgatóról származó hangok egyidejű lejátszását, valamint az egyes hangerő független szabályozását. A funkció vezeték nélküli és vezetékes fejhallgatókkal egyaránt működik.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés