Kategória
Gyártó
Ártartomány
min:
max:
Elérhetőség
Energiaosztály
Magasság
Mélység
Szélesség
Típus

 

Mekkora mobil Klímát válasszunk?
A mobilklíma működéséből fakadóan alkalmas kisebb terek, szobák hűtésére, némelyik mobil klíma pedig hűtő-fűtő funkcióval is rendelkezik.
Teljesítmény szerint általánosságban különböző méretű helységek hűthetök le.
Egy 30m2 vagy kisebb helység lehűtéséhez elegendő egy 2,6kW-os mobil klíma, míg egy 40m2 es helységhez már elkell egy 3kW-os nagy teljesítményű mobil klíma.

 

Milyen fajta mobil klímák vannak?
A mobilklíma hűtés közben vizet von el a levegőből. Itt megkülönböztetjük a tartályos vagy kivezetés nélküli mobil klímát, amit akár naponta elegendő cserélni és azt, aminek a vízelvezetésre csak kivezetés által valósítható meg. A kivezetéses mobil klíma egy csövön keresztül egyszerűen kivezethetjük a helységből vagy egy lefolyóba irányíthatjuk.

Mobil klímánk elvezetése egyszerű, hiszen megvásárlása után elegendő egy ablakon vagy egy szellőzőnyíláson kilógatnunk a meleglevegőt-kivezető csövet. Kerekek által igen könnyen hordozható légkondicionáló a mobilklíma, egyszerűen tudjuk pozícionálni helységen belül is.

 

Éjszakai üzemmód, csendes mobil klímák
Nagyon fontos figyelembe venni mobil klíma vásárlásakor, hogy a gépek hangot bocsátanak ki, így célszerű olyan készüléket venni, amik előre programozhatók legalább 24 órával vagy éjszakai üzemmóddal rendelkeznek.
Az inverteres mobil klíma fordulatszám szabályozású technológiájának köszönhetően csak akkora teljesítménnyel üzemelnek, amekkorát a rendszer igényel. Igy bekapcsoláskor nem terheli le a hálózatot és amikor eléri az ideális hőfokot, akkor egyenletesen állandóan biztosítja azt, ezáltal halkabb a klíma indulása.

 JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen