Kategória
Gyártó
Kiemelt
Ártartomány
min:
max:
Elérhetőség
Garancia
Energiaosztály
Magasság
Mélység
Szélesség
Típus

 

Kinek jó választás a mobil klíma?
Egy olyan lehetőséget keresel otthonod hűtésére, amely könnyen mozgatható, kezelése egyszerű, nem igényel beszerelést és szakember segítségét sem? Lehetőség szerint magaddal vinnéd a klímát az irodába, a nyaralódba vagy a garázsba is, ahol éppen szükséged van rá? Ezesetben tökéletes választás a mobil klíma!

Melyiket válasszam?
A válaszhoz végig kell gondolnunk, hogy mekkora helyiségben szeretnénk elsődlegesen használni. Egy kisebb, 30-40 m2-es lakást lehűthetünk már egy 2,6 kW-os készülékkel is, míg nagyobb terekhez ajánlatos 3,5 kW teljesítményű mobil klíma vásárlása. Figyeljünk a zajra is. Amennyiben a nappaliban/hálószobában szeretnénk elhelyezni a mobil klímát, olyan modellek közül válasszunk, amelyek vagy rendelkeznek időzíthető (éjszakai) funkcióval, vagy nagyon alacsony a hangkibocsátásuk.


Mire figyeljünk oda?
Szellőztetés. Mobil klíma használata esetében egy szellőző csövön keresztül szabadulhatunk meg a meleg levegőtől. Vásárlás előtt gondoljuk végig, hogy hol fogjuk tudni kivezetni ezt a csövet. Amennyiben erre nincs lehetőség, érdemes körülnézni a ventilátorok között is.
Tartály ürítése. Amennyiben a mobil klíma a levegőből kivont vizet nem párologtatja el egyből, a tartályt- amelyben a lecsapódott pára összegyűlik - rendszeresen ürítenünk kell.


Bankkártyás fizetés

Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben

Személyes átvétel

Személyes átvételOrszágszerte 65 Euronics szaküzletben

Hitellehetőségek

HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen