Kategória
Gyártó
Ártartomány
min:
max:
Elérhetőség
Garancia
Típus
Megjelent legújabb Akciós Újságunk! Őrülten jó árak várnak!
KATTINTS  ▶
Termékek a Pendrive kategóriában
Találatok száma: 68
Részletek
Részletek
Találatok száma: 68

 

Egy pendrive segítségével könnyedén magunkkal hordozhatjuk fontos dokumentumainkat, kedvenc filmjeinket vagy zenéinket.

Milyen méretű pendrive-ot válasszunk?
Dokumentumok tárolására egy 2GB-os pendrive is elegendő, filmek és zenék tárolásra viszont már egy nagyobb, mondjuk 16 GB-os, vagy 64 GB-os modell vásárlása javasolt.

Csatlakozó
A legtöbb pendrive USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik, de már találhatunk korszerűbb USB 3.0 csatlakozós modelleket is. A különbség főleg sebességben mérhető. Egy USB 3.0 csatlakozós pendrive képes akár 10x gyorsabban átmásolni adatainkat a notebookról az eszközre. Akkor sem kell aggódnunk, hogyha notebookunk USB 2.0 porttal rendelkezik, mert egy USB 3.0 pendrive teljesen kompatibilis vele, és az átviteli sebesség is gyorsabb lesz mint egy USB 2.0 esetében.

Design
A pendrive-ok kialakítását illetően találkozhatunk igazán kreatív megoldásokkal is, azonban 2 jól elkülöníthető kategóriába sorolhatjuk a többségüket.
A kupakos pendrive-ok elegánsak, ugyanakkor fokozottan figyeljünk rá, hogy ne veszítsük el a kupakot, ugyanis az így védtelenül hagyott kimenet könnyebben megsérülhet és akár el is veszíthetjük adatainkat. A csúsztatós pendrive-ok már biztonságosabbak a kupakos társaiknál. Esetükben egy sniccerhez hasonlóan csúszka segítségével görgethetjük ki tartójából a csatlakozót és vissza. Praktikusak továbbá azok a modellek, amelyeket felfűzhetünk a kulcscsomónkra, hisz így mindig magunknál tudhatjuk legfontosabb adatainkat és kisebb az esélye, hogy „a másik táskánkban felejtsük”.

Biztonság
Mi történik, hogyha mégis elveszítjük a pendrive-ot és idegen kezekbe kerülnek dokumentumaink? Bizonyos gyártók felkészültek ilyen esetekre is, például a Sandisk a Secure Acces szoftver segítségével jelszóvédelemmel láthatjuk el fontos adatainkat, dokumentumainkat.Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen