Kategória
Gyártó
Ártartomány
min:
max:
Elérhetőség
Magasság
Mélység
Memória mérete
Szélesség
Termékek a Diktafon kategóriában
Találatok száma: 5
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Találatok száma: 5


Miért érdemes diktafont vásárolnunk?
Szeretnénk rögzíteni az 1-1 megbeszélésen elhangzottokat, hogy később visszahallgathassuk? Saját gondolatainkat szeretnénk megőrizni, amikor rendszerint nincs nálunk toll és papír, vagy nincs lehetőségünk azokat lejegyzetelni? Ezesetben egy diktafon a tökéletes választás!
Egy diktafonnal akár ingzsebünkből egyetlen mozdulattal szuper sztereó hangfelvételeket készíthetünk, melyeken a beszédhangok tiszták lesznek, hála a fejlett hangrögzítő technológiának.


Miért ne hagyatkozzunk a telefonunkra?

A legtöbb telefonban van hangfelvevő funkció, ugyanakkor bármikor megszólalhat közben a készülék, kaphatunk sms-t, vagy Facebook üzenetet, esetleg lemerülhet az akkumulátor, vagy kifogyhat a tárhely. A diktafonok akár 57 órán át bírják töltés nélkül és memóriát sem foglalnak a telefonunkban. USB-n keresztül összekapcsolhatjuk más készülékeinkkel és könnyedén kezelhetjük hangfájljainkat.

Milyen márkájú diktafont vásároljak?
Nálunk, az Euronics-nál Olympus és Sony diktafonok is kaphatók. Mind a két márka megbízható választás, és a Sony illetve az Olympus is kínál belépő kategóriás, és technikailag fejlettebb, több funkciót kínáló diktafonokat is.JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen