Kategória
Gyártó
Ártartomány
min:
max:
Elérhetőség
Garancia
Magasság
Mélység
Memória mérete
Szélesség
Termékek a Diktafon kategóriában
Találatok száma: 8
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Találatok száma: 8


Miért érdemes diktafont vásárolnunk?
Szeretnénk rögzíteni az 1-1 megbeszélésen elhangzottokat, hogy később visszahallgathassuk? Saját gondolatainkat szeretnénk megőrizni, amikor rendszerint nincs nálunk toll és papír, vagy nincs lehetőségünk azokat lejegyzetelni? Ezesetben egy diktafon a tökéletes választás!
Egy diktafonnal akár ingzsebünkből egyetlen mozdulattal szuper sztereó hangfelvételeket készíthetünk, melyeken a beszédhangok tiszták lesznek, hála a fejlett hangrögzítő technológiának.


Miért ne hagyatkozzunk a telefonunkra?

A legtöbb telefonban van hangfelvevő funkció, ugyanakkor bármikor megszólalhat közben a készülék, kaphatunk sms-t, vagy Facebook üzenetet, esetleg lemerülhet az akkumulátor, vagy kifogyhat a tárhely. A diktafonok akár 57 órán át bírják töltés nélkül és memóriát sem foglalnak a telefonunkban. USB-n keresztül összekapcsolhatjuk más készülékeinkkel és könnyedén kezelhetjük hangfájljainkat.

Milyen márkájú diktafont vásároljak?
Nálunk, az Euronics-nál Olympus és Sony diktafonok is kaphatók. Mind a két márka megbízható választás, és a Sony illetve az Olympus is kínál belépő kategóriás, és technikailag fejlettebb, több funkciót kínáló diktafonokat is.Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen