TENDA
Tenda U9 AC650 Dual Band USB WiFi Adapter
  • Cikkszám: 276975
TENDA

Tenda U9 AC650 Dual Band USB WiFi Adapter

  • Cikkszám: 276975
5 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
59 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Az U9 egy 11ac kétsávos Wi-Fi adapter. Az U9 5 GHz-es vezeték nélküli sebessége akár 433 Mbps, a 2,4 GHz-es pedig akár 200 Mbps is lehet. A fejlett MU-MIMO technológiát az U9-en használták, amely hatékonyabbá teheti az adatátvitelt és simább adatfolyamot biztosít. A belső meghajtóval automatikusan befejezi a telepítést, miután csatlakoztatta a számítógéphez. A kompakt és mini kialakítású U9 nincs hatással a szomszédos portok használatára. Az U9 Windows rendszerrel is kompatibilis (XP/7/8/8.1/10), különféle felhasználói igényeket képes kielégíteni.

Részletes ismertető

Gyors AC Wi-Fi a HD streaminghez

Az U9 a következő generációs Wi-Fi szabvánnyal érkezik - Gyors WiFi technológia - 802.11ac, az átviteli sebesség 3-szor gyorsabb, mint a vezeték nélküli N. Választható kettős 5 GHz-es (433 Mbps) és 2,4 GHz-es (200 Mbps) sáv, így ideális HD-hez videó közvetítés közben.

Automatikus telepítés, konfigurálás nélkül

A belső meghajtóval az U9 automatikusan befejezi a telepítést, miután csatlakoztatta a számítógéphez, megszabadítva Önt a problémás konfigurációtól és a CD-ről vagy a meghajtóról történő telepítéstől.

MU-MIMO technológiával

Az U9 11ac MU-MIMO (Multiple User - Multiple Input Multiple Output) technológiával érkezik, használható az AP-val, amely támogatja az MU-MIMO-t, több eszközzel kommunikálnak egyszerre az U9-en, így az átviteli teljesítmény jelentősen javult.

Miniatűr tervezés

Kompakt és elegáns kialakításának köszönhetően kisebb, mint a legtöbb elérhető 11ac Wi-Fi USB-adapter, és könnyen hordozható. A felhasználók bármilyen USB-porthoz csatlakoztathatják a miniadaptert, és nincs hatással a szomszédos portok használatára.

Különféle operációs rendszerekkel kompatibilis

Az U9 kompatibilis a Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 stb. rendszerekkel, kielégítve az asztali számítógépek, notebookok és egyéb eszközök vezeték nélküli internetkapcsolati igényeit.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés