JURA
Jura Claris White vízszűrő patron
  • Cikkszám: 232946
JURA

Jura Claris White vízszűrő patron

  • Cikkszám: 232946
6 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
69 Pont
db
  • Gyári garancia: 1 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Ha a CLARIS szűrőpatront rendeltetésszerűen használjuk, egyáltalán nincs szükség a készülék vízkőtelenítésére. Ezzel a megoldással amellett, hogy kényelmes, időt takarítunk meg. A szűrőpatron meghosszabítja készülék élettartamát, így nem lesz vízkőlerakódás sem a fűtőszálakon, sem pedig a szivattyún.
Csak eredeti CLARIS szűrőpatront használjon, hiszen ezek kompatibilisek teljesen a JURA készülékekkel. Vásárláskor keresse a JURA logót és csak hivatalos JURA forgalmazótól vásároljon!

Részletes ismertető

  • A CLARIS vízszűrő patron egyik sajátossága, hogy a tartályba öntött csapvíz mennyiségétől és minőségétől függetlenül képes a szűrés elvégzésére. Teljesen mindegy, hogy hol vagyunk, a minőség változatlan marad. A szűrő gondoskodik róla, hogy mindig optimális mennyiségű vízkő maradjon, még alacsony vízkeménység fennállása esetén is. Kiszűri a vízből a szennyeződéseket úgy, hogy a kellő mennyiségű ásványi anyagok és fluoridok, amelyek befolyásolják a víz ízét, megmaradjanak. Így érhetünk el a kiváló megfelelő minőségű szűrt vizet, melyből kiváló minőségű Espresso készíthető.
  • Ha a CLARIS szűrőpatront rendeltetésszerűen használjuk, egyáltalán nincs szükség a készülék vízkőtelenítésére. Ezzel a megoldással amellett, hogy kényelmes, időt takarítunk meg. A szűrőpatron meghosszabítja készülék élettartamát, így nem lesz vízkőlerakódás sem a fűtőszálakon, sem pedig a szivattyún.
  • Csak eredeti CLARIS szűrőpatront használjon, hiszen ezek kompatibilisek teljesen a JURA készülékekkel. Vásárláskor keresse a JURA logót és csak hivatalos JURA forgalmazótól vásároljon!
  • A szűrőpatront úgy fejlesztette ki a JURA, hogy nem érintkezik közvetlenül a kávéval, egyszerűen a víztartályba kell elhelyezni.
  • A CLARIS White szűrőt azokhoz a JURA készülékekhez használja, amelyekben szűrő leszorítója fekete színű
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés