LOGITECH
Logitech Brio 500 1080p webkamera, Rózsaszín (960-001421)
  • Cikkszám: 290325
LOGITECH

Logitech Brio 500 1080p webkamera, Rózsaszín (960-001421)

  • Cikkszám: 290325
49 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
499 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
  • Egységár: 49 999 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Mikrofon
Igen
Videófelbontás
1080p Full HD
USB csatlakozó
Igen

Full HD 1080p felbontású webkamera megvilágításkorrekcióval, automatikus képkivágással és Show Mode-dal.

Hozza a legjobb formáját minden megbeszélésen. A Brio 500 biztosítja, hogy a megbeszéléseken mindig természetesnek tűnjön és hangozzon.

Részletes ismertető

Mutassa a legjobb formáját

Legyen magabiztos minden hibrid megbeszélésen egy olyan webkamerával, amely személyiséget és könnyedséget visz az irodai környezetébe. Az automatikus megvilágításkorrekció és a zajcsökkentő mikrofonok biztosítják, hogy minden megbeszélésen tisztán és természetesen szólaljon meg.

Legyen teljesen jelen

Vegyen részt bármilyen üzleti megbeszélésen magabiztosan, elkötelezetten és hitelesen egy olyan webkamera segítségével, amely lehetővé teszi, hogy a legjobb formáját hozza.

Emelje fel a hangját

Legyen biztos abban, hogy kollégái akkor is hallják a mondanivalóját, mikor nem visel mikrofonos fejhallgatót vagy fülhallgatót. A zajszűrő mikrofonok kiszűrik a háttérzajokat, és felerősítik a hangját, hogy Önt hallják tisztán, ne pedig az Ön körüli zajt.

A munka megmutatása

Az innovatív új Show Mode segítségével a kamerát megdöntve vázlatokat, folyamatban lévő munkákat és az asztalán lévő egyéb fizikai objektumokat mutathat meg. A tartozék rögzítőelem kis tapadókorongot tartalmaz, mely segít rögzíteni a webkamerát a monitor hátuljához, így egy kézzel is könnyen végezhet gyors beállításokat. A Show Mode használatához le kell töltenie az ingyenes Logi Tune szoftvert.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés