Greenworks
Greenworks G24PH51 Magassági sövényvágó
  • Cikkszám: 266167
Greenworks

Greenworks G24PH51 Magassági sövényvágó

  • Cikkszám: 266167
  • Gyári garancia: 12 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Akkumulátor feszültség
24 V
Késhossz
510 cm
Súly
2,8 kg
Akkumulátor üzemidő
33 perc

Szerezze vissza sövénye régi formáját a Greenworks 24V-os magassági sövényvágójával létra és vállfájdalom nélkül. Könnyű súlya és kompakt kialakítása praktikus segítőtárssá teszi a kertben. A duplaélezésű kése 51cm hosszú. A késfogak közti 18mm-es távolság alkalmas a hagyományos sövények finom alakító formázására is. További előnye a 125 fokban elforgatható vágófej.

24V sövénynyíró - Teleszkópos szár magasabb sövényekhez

A Greenworks G24PH51 egy könnyű, hosszú nyelű sövényvágó, amelyet magas sövényekhez terveztek, 2 méteres hosszának köszönhetően a géppel könnyedén vághat akár 3 méter magas sövényt is, létra használata nélkül. A fejlett 24 V-os lítium-ion akkumulátorral működő sövényvágó kompakt mérete ellenére nagy teljesítményt nyújt. A kényelmes használatot nem zavarják meg az elektromos vezetékek; egyszerűen csatlakoztassa az akkumulátort és kezdődhet a munka.

A teljesen állítható vágópengék és az ergonomikus fogantyúk biztosítják a felhasználó kényelmét a sövények oldalának vagy tetejének vágásakor.

Tisztább vágás

A G24PH51 pengéi duplán köszörültek, biztosítva a legélesebb felületet és a legtisztább vágást. Mindkét penge egyidejűleg 1500 vágás/perc sebességgel mozog, ami egyenletes vágást és jobb felületet biztosít, mint az egyetlen mozgó pengével rendelkező termékek.

Könnyedén elérheti a legmagasabb sövényeket

A G24PH51 teleszkópos szárral rendelkezik, amely maximum 2 méter hosszúságúra nyúlik, így a csuklós pengékkel kombinálva még magas sövények oldalának vagy tetejének vágása is gyors és egyszerű.

A 24V-os család része

A Greenworks G24PH51 teljes kényelmet kínál, benzin- vagy elektromos kábelek nélkül. Ehelyett egyszerűen helyezze be a fejlett 24 V-os akkumulátort, és készen áll a vágásra. A Greenworks 24V család részeként az akkumulátor számos különféle szerszámban használható, legyen szó fűnyíróról, lombfúvóról, láncfűrészről és még elektromos szerszámokról is.

A csomag akkumulátort nem tartalmaz!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés