Samsung
Samsung RB38C676DSA/EF Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
  • Cikkszám: 286622
Samsung

Samsung RB38C676DSA/EF Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény

  • Cikkszám: 286622
229 999 Ft / db
259 999 Ft / db helyett

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
-30 000 Ft kedvezmény
Ne maradj le a legjobb árakról!
2 299 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
390 l
Hűtő űrtartalma
276 l
Fagyasztó űrtartalma
114 l
Technológia
NoFrost
Zajszint
35 dBA
Energiaosztály
D
Éves energiafogyasztás
211 kwh/év
Hűtőtípus
Alulfagyasztós
Súly
71 kg
Magasság
203 cm
Szélesség
59,5 cm
Mélység
65,8 cm
390 l
Űrtartalom
276 l
Hűtő űrtartalma
114 l
Fagyasztó űrtartalma
NoFrost
Technológia
35 dBA
Zajszint
D
Energiaosztály

Takarékoskodj az energiával

SmartThings energiahatékony üzemmód mesterséges intelligenciával*

Csökkentsd energiafelhasználásod akár 15%-kal* az energiahatékony üzemmóddal**. Ha az Egyéni módot választod, amennyiben a becsült villanyszámlád meghaladja az előre beállított célt, a hűtő automatikusan bekapcsolja az energiahatékony üzemmódot***. Optimalizálja a kompresszor fordulatszámát és a párologtató leolvasztási ciklusát a használati szokásaid és a környezeti hatások alapján.

* Egyes modelleken 2023 májusától érhető el Wi-Fi-n keresztül való frissítéssel. A teszteredmények a gyárilag beállított hőmérsékleti értékeken mért energiafogyasztások összehasonlításán alapulnak energiahatékony üzemmódban mesterséges intelligenciával és energiahatékony üzemmód mesterséges intelligencia használata nélkül. Az eredmények a használati feltételektől és az eszközöktől függően eltérőek lehetnek.**Elérhető a SmartThings alkalmazáson keresztül, Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung-fiók szükséges hozzá.*** Az energiaszámlák becsült összege a Smart Things applikációból származik, és eltérhet a tényleges számlaértéktől. A SmartThings két lehetőséget jelenít meg, a „Maximális energiatakarékosság” és az „Egyéni" módot az energiahatékony üzemmód mesterséges intelligenciával beállításánál.

Részletes ismertető

Egyenletes hűtés saroktól sarokig

Körkörös hűtés

Fontos, hogy az ételeid megfelelően legyenek hűtve - bárhova is teszed őket a hűtődben. A Körkörös hűtés minden rekeszt egyenletesen hűt, saroktól sarokig. Folyamatosan figyeli a belső hőmérsékletet, és a stratégiai pontokon elhelyezett nyílásokon keresztül keringeti a levegőt. Így az élelmiszer az optimális hőmérsékleten marad, és hosszabb ideig friss marad.

Az alulfagyasztós hűtőgépek a felső részben található hűtőszekrényt és az alsó részben elhelyezkedő fagyasztót kínálják, ami lehetővé teszi a könnyebb hozzáférést mindkét részhez. Ezáltal az élelmiszerek gyorsan elérhetők anélkül, hogy a fagyasztót fel kellene nyitni.

A felső hűtőrész kényelmesen elhelyezi a mindennapi használatú élelmiszereket, míg az alsó fagyasztó mélyebb tárolóteret biztosít a hosszabb ideig tárolandó élelmiszereknek.

Ezen hűtőgépek elrendezése általában energiatakarékosabb lehet, mivel az alsó fagyasztó rész kevésbé érintett a hőingadozásoktól, és így hatékonyabb hűtést tesz lehetővé.

A tágas alsó fagyasztórésszel rendelkező alulfagyasztós modellek ideálisak a nagyobb mennyiségű fagyasztott élelmiszer tárolásához, mivel a mélység lehetővé teszi a nagyobb tárgyak, például nagyobb húsok vagy fagyasztott ételek elhelyezését.

Belül nagyobb – kívül ugyanakkora

SpaceMax™ technológia

Tárolj több élelmiszert egy extra nagy, 344 literes* hűtőben, ami szabványos, 600 mm-es mélységű kialakításával zökkenőmentesen illeszkedik a szekrényeidhez. A SpaceMax™ technológia nagy hatásfokú szigetelése lehetővé teszi a sokkal vékonyabb hűtőfalakat, így nagyobb belső tárhely ellenére sem lüg ki a munkalap síkjából.

* Sokoldalú hűtés RB38** = 390 liter, RB34** = 344 liter. Twin Cooling RB38** = 387 liter.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés